Mikä on oikea Meow: Hello Kitty saa oman Beat-linjansa Dre-kuulokkeilla

Tänä vuonna on Hello Kittyn 40-vuotis syntymäpäivä – tärkeä virstanpylväs Sanrion tyylikkäimmälle kissalle (tai tytölle?), Ja näyttää siltä, ​​että jokainen juhlii. Pelkästään tänä vuonna Hello Kitty on saanut aikaan vaikuttavan joukon yhteistyöhankkeita, mukaan lukien Dylanin Candy Bar, Vans ja Sephora (puhumattakaan painavasta juhlarahakekirjasta ja kolmen päivän Hello Kitty Con -palkinnosta).

RELATED: Cool Cat -hälytys: Hello Kitty juhli kääntymistä 40: n kanssa kahvipöytäkirjasta

Ja nyt, hän voi lisätä toisen hänen roster-limited edition Hello Kitty kuulokkeet tehty kehrätä-kumppanuus Sanrion ja Beatin kanssa Dren kanssa. Kokoelma koostuu kahdesta tyylistä: Hello Kitty Solo2 -kuulokkeista ja “Hello Kitty urBeats” -korvakkeista, jotka on korostettu allekirjoituskaarillaan ja jotka on sijoitettu viehättävässä Hello Kitty-pussiin.

Hei Kitty x Beats by Dre
Kohteliaisuus

Tänään Hello Kitty x Beats -mallisto on koukussa! Superfans, vie tassut ulos – Hello Kitty -kuulokkeet ($ 250) ja korvakuulokkeet (150 dollaria) ovat saatavilla hellokittybeats.com.

KUVAT: Osta 11 tyylikkäästä kuulokkeesta

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map