Keskustele ostoksesta hyvästä syystä, joka myös täyttää kissan kiinnittymisen! Muoti ja tarvikkeet mega-jälleenmyyjä Forever 21 on äskettäin yhdistynyt ASPCA: n (amerikkalaisen eläintenvastaisten yhdistysten) uusiin “Give to Love, Love to Give” -kokemukseen eläinaiheisiin huppareihin ja teeseihin. Yksi urheilullisen kappaleen myynnistä yksi dollari lahjoitetaan ASPCA: lle keräämään varoja auttaakseen eläinten ystäviä eri puolilla maata.

012715-miau-1-480.jpg
Kohteliaisuus

RELATED: Nämä Cat-aiheiset pakettiautot lähettävät meidät kissan vihamieleksi

Tämä kokoelma merkitsee toista kertaa, että eläinten hyvinvointiorganisaatio on tehnyt yhteistyötä Forever 21. “Olemme työskennelleet yhdessä aikaisemmin vuonna 2011 samankaltaisella keräyksellä ja vastaus oli fantastinen. Se oli hauska ja luova prosessiparas osa nähtiin lopputuote ja tietäen, että se on ajoneuvo, jonka avulla voimme levittää sanaa työstämme ja tehtävistämme “, Kari Matthews, ASPCA: n markkinointi- ja lisensiointipäällikkö kertoo Tyylissä.

Tietenkään emme voi vain saada tarpeeksi kissa-innoittamia malleja. Hupparit, nimeltään “Trés Meow Paris” ja “Happy Face” (kuvassa edellä), valmistettu pehmeällä puuvilla-polyesteriyhdistelmällä, plus sisältää viihtyisän taskun, joka pitää sinun tassut erittäin toasty. “Urban Myth” tee (alla) on tehty rayon-spandex-seoksesta, ja siinä on suloinen kuva yksisarvisen sarvipäisestä, siivekäs kisuista. Niin söpö; jotka voivat vastustaa?

012715-miau-2-480.jpg
Kohteliaisuus

“Lemmikkieläinten vanhemmat etsivät aina keinoja juhlia rakkauttaan lemmikkeihinsä. Tämä kokoelma toimii juuri niin, kun samalla auttaa eläimiä”, Matthews sanoo. “Se osoittaa, kuinka palkitsevaa on olla sekä muodikas että hyväntekeväisyys!”

Hanki täydellinen kauha ASPCA: n lähetystyöhön osoitteessa aspca.org ja osta kaikki tämän kokoelman palat (hinnat vaihtelevat 15 dollaria 18 dollariin) osoitteessa forever21.com.

012715-miau-3-480.jpg
Kohteliaisuus

RELATED: Tukea lemmikkisi hyväksymistä näiden kanssa Pawesome Skandaali-Hyväksytyt julisteet!