Mikä on Khloé Kardashianin eräpäivä?

Khloé Kardashian on todella nojannut koko äitiysasiaan.

Koska vahvisti raskauden uutiset joulukuussa, 33-vuotias on ollut jossain määrin avaa, mitä on odottaa hänen ensimmäinen lapsi poikaystävänsä Tristan Thompsonin kanssa. Instagramissa hän jakaa useita romanttisia laukauksia Thompsesta, jossa hänellä on vauva-isku. Ja julkisuudessa Khloé on jopa vihjannut potentiaalisten vauvojen nimet sekä sen, että hän haluaa tyttövauvansa etusivun alkavan “T”: lla tai “K.”

Mutta milloin hän on poissa?

Se ei ole suoraan vastannut kysymykseen. Saimme ensin tietää, että Khloé odotti viime syyskuussa Ihmiset, ja ovat seuranneet äitiään sen jälkeen. Helmikuun loppupuolella hän kuvailee Snapchat-kuvaa itsestään “8 kuukautta Bumpinilla” vierailulla Tokiossa.

29. maaliskuuta hän jakoi Snapchat-videon, jossa hän käveli juoksumattoa, kuuntelemalla sitä “9 kuukauden Bump Strollilla”. Koska keskimääräinen raskaus on yhdeksän kuukautta pitkä, se tarkoittaa sitä, että tämä pieni on epätoivoisesti tervehtiä uudelle perheelleen mihin tahansa hetkeen.

Viime viikolla Khloé twitterti äitiysruokastaan ​​ja paljasti, että vauva oli sen vuoksi “muutaman viikon sisällä”.

RELATED: Ensimmäiset valokuvat Meghan Markleista uudessa häämekossa ovat täällä

Koska viikko on kulunut tämän tweetin jälkeen, ja koska “muutama” tarkoittaa tavallisesti kolmea tai vähemmän, arvelemme, että Khloé pitäisi synnyttää viimeistään 12. huhtikuuta. Tarkka päivämäärä on kolme viikkoa hänen “muutaman viikon “Tweet.

Keskiviikkona hän päivitti verkkosivustollaan blogikirjoituksen, joka lähinnä kertoi matkansa äidille. “Nämä viimeiset yhdeksän kuukautta ovat lentäneet ja olen rakastanut joka minuutti,” hän kirjoitti mukaan Ihmiset. “Toistaiseksi raskaus on ollut: erittäin helppoa ja olen niin kiitollinen siitä. Ensimmäisen raskauskolmannekseni jälkeen kaikki on ollut tuulta. “

Kello tikittää.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 12 = 13

map