Mikä on Kelly Ripan nettovoitto?

Kun Kelly Ripa ja hänen rakas vanha Ryan Seacrest tulevat miljoonien amerikkalaisten koteihin joka aamu Elä Kellyn ja Ryanin kanssa, hänen energiansa on niin lämmin ja viehättävä, että voi olla helppo unohtaa, että hän on kirjaimellinen monimiljonki, eikä pelkästään kiireinen naapuri. 

Rikkain arvioi, että Ripan nettovarallisuus on noin 75 miljoonaa dollaria. Suurin osa hänen vauraudestaan ​​tulee hänen vuotuisesta talk show -palkastaan, joka Forbes yhteensä 18 miljoonaa dollaria.

Vuoden 2017 loppupuolelta hänen palkkansa arvioitiin nousevan yli 20 miljoonaan dollariin, joten nettovarallisuus todennäköisesti kasvaa ylöspäin lähitulevaisuudessa.

kelly Ripa net worth
Ray Tamarra

Se on varmasti huomattava määrä rahaa, mutta verrattuna hänen rinnakkaisinsä Seacrest, Ripa on jäljessä. Seacrest tehty Forbesn 2018 listalla Celebrity 100 -tuottajista, jotka raportoivat 74 miljoonan dollarin kokonaismäärästä vuodessa. 

Tietenkin nämä rahat tulevat enemmän kuin vain aamu-talk show. Hän on edelleen isäntä American Idol ja American Top 40 radio, ja hän vetää osan vuotuisesta summastaan ​​tuottamalla ohjelmia E !: lle, mukaan lukien Pidä kiinni Kardashian kanssa

kelly Ripa and Ryan Seacrest embed
Bravo

RELATED: Kelly Ripa ja Mark Consuelos: n poika vain luovuttivat roolin, joka oli Kirjaimellisesti Syntynyt pelaamaan

Verrattuna hänen isäntänsä Seacrestiin Ripa vetää suurimman osan ansioistaan ​​pelkästään talk-ohjelmastaan, joten ero on järkevämpää. Jopa niin, Rabin omaisuus ei ole mitään. Olen iloinen nähdessäni Elä Kellyn ja Ryanin kanssa maksaa tähtensä hyvin. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map