Mikä on Gal Gadotin kansalaisuus? Tutustu Woman Behind Wonder Womanin takana

IhmenainenGal Gadot osallistuu vaiheeseen 2018 Oscarilla, mutta ei ehdokas tai voittaja tänä vuonna. Vaikka hänen ennätyksellisen elokuvansa ei saanut yhtään Oscar-ehdokkuutta, johtava näyttelijä osallistuu Oscarille esittelijänä.

Gadot on yksi Hollywoodin räikeistä tähdistä, ja hän on palkinnut roolistaan ​​feministiseksi superheroiksi. Hän otti kotiin tarkastuslautakunnan Spotlight -palkinnon ja hänet nimitettiin äskettäin Nickelodeon Kids ‘Choice -palkinnon saajaksi. Mutta ennen kuin hänestä tuli palkittu näyttelijä, Gadot vietti kaksi vuotta sotilaana Israelin armeijassa.

tyttö Gadot Nationality
Jon Kopaloff / FilmMagic

Israelissa syntynyt Petah Tikvan syntynyt tähti toimi puolustusvoimissa 20-vuotiaana (sotilaspalvelu on pakollinen Israelissa yli 18-vuotiaille miehille ja naisille).

“Armeija ei ollut niin vaikeaa minulle. Sotilas antoi minulle hyvän koulutuksen Hollywoodille “, hän kertoi Muoti lehden vuonna 2015.

RELATED: Gal Gadot reagoi IhmenainenOscar Nominations Snub

Ennen armeijan menemistä Gadot oli todella kauneuden kuningatar. Hänet kruunattiin Miss Izraeliin vuonna 2004 18-vuotiaana ja jatkoi kilpailemaan Miss Universe -paikassa Ecuadorissa. Kun hänen hallituskautensa oli ohi, Gadot tuli sotilaan puoleen, jossa hän toimi taisteluopettajana.

Kahden vuoden kuluttua armeijassa tähti meni IDC Herzliya -yliopistoon, jossa hän opiskeli lakia ja kansainvälisiä suhteita. Vaikka hän oli lakikouluttaja, Gadot oli seurannut valion johtaja kuuntelemaan Bond-tytön roolista Quantum of Solace. “Sanoin:” Ei tapahdu “, Gadot kertoi W vuonna 2017. “Sanoin,” opiskelen lakia ja kansainvälisiä suhteita, olen liian vakava ja älykäs olla näyttelijä, ja lisäksi käsikirjoitus on kaikki englanniksi. ” Puhuin englantia, mutta en ollut tyytyväinen siihen. “

Hän ei saanut osuutta, mutta hänestä tuli kiinnostunut toimimasta ja valettu Israelin tv-sarjassa. Hän jätti koulun ensimmäisen vuoden jälkeen, ja sama Bond – näyttelijän ohjaaja antoi hänelle ensimmäisen elokuvan roolinsa: Gisele in Fast & Furious. Hän muutti Yhdysvaltoihin toimimaan täysipäiväisesti ja loput historia.

Ihmenainen tähti asuu nyt Los Angelesissa miehensä Yaron Versanon ja kahden tyttären, Mayan ja Alman kanssa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 + = 95

map