Mikä on Deal kanssa ei-kirurginen nenän työtä?

Olitpa etkä ole tutkinut toimistomenettelyjä (hei, ei tuomiota – sinä olet), on todennäköistä, että kuulit ei-kirurgisesta nenästä, joka tunnetaan nimellä “nestemäinen rhinoplasty” tai ” neste rinnoissa “. Sen sijaan, että menisi veitsen alle 6 kk: n kuluttua elpymisajanjaksosta, menettelytapa käyttää injektoitavia täyteaineita välittömästi naamioimalla epätasaisia ​​alueita. “Se on melkein maaginen temppu”, sanoo New York Cityn kasviperäinen kirurgi Dr. Dara Liotta. “Hoito on hienovaraista, mutta tekee todellisesta erosta, joten sinun ei tarvitse selittää mitään.” Kun katselet valokuvaa mielikuvituksen jälkeen ennen ja jälkeen, keskustelimme tohtori Liotton kanssa, joka hahmotellaan jokaisen nestemäisen rhinoplastin FAQ: n sekä kuinka kertoa, onko menettely sopiva sinulle.

RELATED: Täydellinen opas kasvojen täyteaineelle

Mitä ei-kirurginen nenän työ tekee?

“Injektointikorvastuksen paras käyttö on niille ihmisille, joilla on ongelmia nenäliuskassa, mikä on luuta”, Liotta selittää. “Se on melkein kuin pysyvä muotoilu-meikki – samanlainen kuin miten laitat valonsäteen alas silmänne nenä, asettamalla täyteaineen tällä alueella tekee valon osuma sinut tavalla, jolla se näyttää olevan suora, mukava linja alas nenä. ” Kärsimyksen ratkaisemiseksi Liotta tyypillisesti ruiskuttaa kohotetun alueen yläpuolella ja sen alapuolella tasoittaa se kokonaan, ja niille, joilla on alhainen nenäsilmä, sijoittaa täyteaine silmien väliseen säteensuuntaiseen alueeseen ohuemman ja tarkemman muodon aikaansaamiseksi. “Vaikka lisäät täyteainetta, se tekee nenästä ohuempaa,” hän lisää.

Sattuuko se?

Lääkäri tunkeutuu alueelle etukäteen, joten sinun ei pitäisi tuntea mitään. “Kun ihmisellä on kipua, se on tavallisesti ihon alla olevasta kerroksesta, jossa numbing cream ei välttämättä aina saavuta. Siksi käytän jäätä auttamaan alueen tunnettamista, ja se tekee prosessista melko kivuttoman”, hän kertoo meille. “Lisäksi se aiheuttaa verenkierteitä ahtaumaa ja tekee mustelmista vähemmän todennäköistä.”

Voiko se korvata perinteinen rhinoplasty?

Jos haluat käsitellä edellä mainittuja asioita, se voi, mutta kun yrität muuttaa nenän kokoa, korjaa leveä tai yläkulmainen kärki tai tarvitset apua poikkeavalla septumilla, ne antavat nenähiutaleiden hoitoa ei korjata.

Missä täyttöaukko on ruiskutettu??

Tietenkin, missä täyteaine menee, se määritellään tapauskohtaisesti, mutta jotkin yleisimmistä alueista ovat silmien välissä siltojen nostamiseksi, kohinan yläpuolelle ja alapuolelle tai paikalle, joka tasoittaa epäsymmetrian . Sitä voi joskus pistää kärkeen nostaakseen muutoin tasaisen alueen. “Se voi antaa nenäsi enemmän projektioita eteenpäin, ja tarkentaa kärki hieman”, sanoo Liotta.

RELATED: Kaikki mitä olet ikinä halunnut tietää Botoxista

Onko mitään seisokkeja?

Ei enää seisokkeja kuin sinä liität täyteaineeseen muualla kasvoillasi. “Koko prosessi kestää noin 15 minuuttia maksimissaan nolla palautusajalla”, hän sanoo. “On erittäin harvinaista saada mustelmia – ehkä yhdestä 50 ihmisestä, jonka olen nähnyt, saa pienen, jossa neula menee sisään – mutta voit palata takaisin töihin, takaisin lounaalle tai päivälle, joka yöllä Ei ongelmaa.”

Mitä minun pitäisi tehdä ennen hoitoa ja sen jälkeen?

Hoidon päivänä Liotta kehottaa potilaita olemaan tekemättä mitään sydäntä, koska tämä voi lisätä mahdollisuutta saada pieniä mustelmia. Sitten ei ole kasvohoitoja, jotka aiheuttavat nälänpoistoa seuraavien kahden viikon ajan. “En halua, että kukaan painaa sitä paitsi minua, koska tiedän missä kaikki täyteaine on asetettu”, hän selittää. “On syytä käyttää lasit ja aurinkolasit, mutta älä käytä mitään, joka työntää nenäsillalle 2 viikon ajan menettelyn jälkeen.” 

Kuinka kauan se kestää?

Ei-kirurginen nenäliike voi kestää 1-2 vuotta, mutta jos et ole tyytyväinen tuloksiin, hoito voidaan peruuttaa. “Käytän vain täyteaineita, jotka voidaan liuottaa, joten jos potilas ei pidä ulkonäköä, voimme pistää jotain, joka liuottaa täyteaineen kokonaan 24 tunnin kuluessa”, Liotta kertoo meille. “On hieno tapa kokeilla rhinoplastiaa, jos harkitset sitä, mutta et ole vielä sitoutunut ajatukseen. Minulla on ollut asiakkaita, jotka viime kädessä pyysi minua irrottamaan injektioruiskuta, koska he halusivat pysyvämmän ilmeen.”

Miten löydän lääkäri?

Vaikka hoito on saavuttanut suosiota viime vuonna, on tärkeää löytää joku lautakunnan sertifioitu lääkäri, joka on hyvin perehtynyt käytäntöön, koska se on edelleen melko suuri riski aivan kuten mikä tahansa toimiston menettely olisi. “Luulen, että hyvä paikka saada tietoa on RealSelf – siellä on olemassa todellisia kosmeettisia lääkäreitä sekä tonnia potilaita, jotka auttavat tekemään tutkimustasi”, Liotta sanoo. “Mutta ehdottomasti injektoinnin rinoplastia varten, mene lääkärin sertifioituun kasvojen muovi-kirurgiin tai yleiseen yleiseen kirurgiin kirjoittimeen. On melko jyrkkä oppimiskäyrä, joten haluat nähdä jonkun, joka tuntee hyvin kasvojen anatomian. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map