Mikä on Brunssin kanssa Ariana Grande’s Dog Toulousen kanssa

New Yorkin brunssin ystävät pääsivät tänä aamuna James Hotelin kaupunkipuutarhaan etsimään tavanomaisia ​​aamun keskiviikkoisia ainesosia: juuri leikattuja hedelmiä, kuumaa java-putkea ja valikoima makeisia lasitetuja leivonnaisia. Mutta toisin kuin Prosecco-täynnä Bellinis, joka värittää useimpien ravintola-valikoiden, “tassun bar” tarjoukset täällä olivat yksinomaan vain yhden rodun: koirat. 

Ariana Grande Dog
Getty Images

Kyllä, ohi pensas “vihreä matto”, orgaaniset omenameitit, kana- ja quinoa-kierrokset ja naudanlihan quiche kaikki odotetut valmentajan suosimat nelijalkaiset ystävät juhlivat brändin syksyllä #CoachPups-kampanjaa.yllättävän-kukaan koirista ei juuttunut, se oli Ariana Granden oma Toulouse, joka välittömästi voitti meidät.

Valmentaja And Toulouse Grande Celebrate The Coach Pups Campaign By Hosting An Event In New York, July 28th
Brad Barket / Getty Images

RELATED: Emmy Rossum ei häiritse, kun se tulee eläinten oikeuksiin

Noin kuukausi sen jälkeen, kun Lady Gagan rakastettava ranskalainen bulldog, Miss Asia Kinney, paljastettiin olevan valmentajan lisävarusteiden täyttävä linja, Granden 2-vuotias kauneus jakaa nyt myös valokeilun. Ja tietenkin hän oli valmis juhlimaan tänä aamuna.

Valmentaja And Toulouse Grande Celebrate The Coach Pups Campaign By Hosting An Event In New York, July 28th
Brad Barket / Getty Images

Valitettavasti Instagram-kelvollisten valokuvakotelon sisällä, kuten Walter Cronkite ja Toast, rauhallinen poseeraus, kuten Toulouse, kuten muutkin koirat, varmasti hemmottelevat persoonalliseen pentuhierontaan ja jopa istuvat värikkään muotokuvaan (edellä). Kaikki vieraiden parhaat ystävät eivät olleet kovin hemmottelevia. Tinkerbelle, mustavalkoinen tainnuttaja, halusi miettiä, mitä koko väkijoukko oli todella siellä: muoti. Hän asettui leopardivärkisiä huivit, nahkajäljitetyt hihnat ja koiran hyväksymät käsilaukut, jotka muodostavat valmentajan syksyn kokoelman (alla).

Valmentaja And Toulouse Grande Celebrate The Coach Pups Campaign By Hosting An Event In New York, July 28th
Brad Barket / Getty Images

Grande ei ehkä ole ollut läsnä, mutta hän oli epäilemättä innoissaan Toulousen loistavasta hetkestä. “Olen niin innoissani, että Toulouse oli pääosassa Coach Pups -kampanjassa ja yhteistyössä valmentajan kanssa pyrittäessä suojelemaan eläimiä julmuuksilta ja haitoilta”, hän sanoi julkaisussa. “En voi alkaa ilmaista, kuinka kiitollinen olen valmentajalle, joka tuonut tämän tärkeän kysymyksen valokeilaan ja heidän anteliaan lahjoituksensa No-Kills Los Angelesille, Best Friends Animal Society -aloitteen, jonka mukaan Los Angeles olisi kansan suurin no-kill city vuoteen 2017 mennessä. “

Toulouse ja Miss Asia Kinney eivät myöskään ole yksin heidän ponnisteluissaan. Miranda Kerrin koira Frankie on ensiesiintymisensä kampanjassa, jonka kuvasi Steven Meisel kuvasi Karl Templerin tyylillä.

Ariana Grande Dog
Ariana Grande / Instagram

Joten oli helppoa sanoa hyvästit Grandein levykkeelle rakastajalle? Vastaus on ilmeisesti ei. 

LIITTYVÄ VIDEO: Katherine Schwarzenegger selittää kuinka valmistautua lemmikkeihin 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 − = 49

map