Monet pitävät Brad Pittia yhtenä näyttelijänä, niin luonnollisesti, että hän heijastaa hänen pankkitilinsä. Mies on tehnyt hyvin itselleen ja hänen hämmästyttävä omaisuutensa maata hänet maailman rikkaimpien toimijoiden luetteloihin vuosi toisensa jälkeen riippumatta siitä, onko hänellä uusi projekti.

Tänään, keskellä kuumennettua huoltajuutta ja lapsen tukea räikeästi ex Angelina Jolie, enemmän ihmiset ovat kääntyneet silmät lompakkoon kuin koskaan ennen, mietit enemmän rahat tuomioistuimen asiakirjat viittaavat. Ja kuten käy ilmi, Pittin nettovarallisuus on lähes 100 miljoonaa dollaria enemmän kuin Jolie’s (eli merkittävä). 

brad Pitt net worth lead
Dan MacMedan

Mukaan Rikkain, Pittin nettovarallisuus on huikea 240 miljoonaa dollaria. On lähes mahdotonta ymmärtää jopa absurdisesti suurta määrää, minkä vuoksi ajattelu sekunnissa voi auttaa.

RELATED: Mikä on Angelina Jolien nettovoitto?

Miljoonaa sekuntia on noin 11 ja puoli päivää. 240 miljoonaa sekuntia on 7 ja puoli vuotta.

Tämä tarkoittaa periaatteessa sitä, että Pitt on kerännyt tarpeeksi rahaa saadakseen dollarin toisen sekunnin, lähes poikkeuksetta. Ja se oletettavasti vain jatkaa kasvua, kun hän jatkaa työskentelyään. 

VIDEO: Brad Pitt paljastaa uudelleen sen jälkeen, kun hänen jakautunut Angelina Jolie

Ei huono Oklahoman kotoisin, joka muutti Los Angelesiin ilman mitään yhteyksiä.