On turvallista sanoa, että, kuten Barbie, Lady Gaga on monien lahjakkaiden ja persoonallisuuksien nainen, olipa se kerättävän ylhäältä aloittelevia pop-sinkkuja hänen laaja-alaiseen työhönsä tai Golden Globe -palkinnon saamiseen roolistaan ​​kreivi American Horror Story: Hotelli. Niinpä Elton Johnin, Tony Bennettin, Beyoncén, Ryan Murphyin, Angela Bassettin, Nicola Formichetin ja Alexander McQueenin kanssa työskentelevän laajan työmäärän on vastannut heidän työstään.

Juuri siksi, kun kyseessä on punainen matto, Gaga valitsee loistaa valon pois itsestään ja kiinni aiheeseen käsillä. Kyllä, tämä on sama kauneus, joka kerran tunnusti VMA: n lihavilla. Kuitenkin nopea tarkastelu hänen viimeisimmistä asuistaan ​​osoittaa, että Lady leningit tilaisuuteen.

Ottakaa esim. Ultra-hohtava Alessandra Michele -suunniteltu Gucci-puku, jonka hän rohkui 2016 Super Bowliin aiemmin tässä kuussa. Esitys oli hitti, ja luonnollisesti hänen ulkonäkö, jossa oli taivaankappaleet, jotka kunnioittavat amerikkalaista lippua, heijastelivat, mitä hän oli siellä: laulaa “The Star Spangled Banner”. Toisessa esimerkissä hänen kyvystään muuttaa, Gaga kanavoi tappaja Countessin harmaasävyisessä yksihuopassa pukeutuneessa L.A.-ensi-ilta American Horror Story: Hotelli takaisin lokakuussa. Hän kääntyi myös kameraan ja antoi saman hirveän kuoleman tuijottaen näytölle esittämän merkin.

Brandon Maxwellin syksyn 2016 näyttelyssä lahjakkuus juuttui mustavalkoiseen Maxwellin suunnitellulle kokonaisuudelle, joka puhalsi puhumaan hänen uuden, toisen luokan kokoelmistaan. Muutaman yön myöhemmin hän ohjasi Marc Jacobsin pimeää, viktoriaanista kaltaista musaa ja käveli suunnittelijan viimeisimmässä näyttelyssä. Jälleen, ei ollut kyse siitä, mitä Gaga tuntui pukeutuneen, vaan pikemminkin mikä parhaiten auttoi heijastamaan tietyn asian.

Joten mikä Gagalle voimme odottaa tulevan Oscar-yönä sunnuntaina? 29-vuotiaan kotitalouden nimi on valmis suorittamaan hänelle ja Diane Warrenin “Til It Happens To You”, seksuaalisten väkivaltaisten uhrien kirjoittama emotionaalinen balladi, joka on myös ehdolla parhaasta alkuperäisestä kappaleesta Metsästysmaja. Koska musiikki on melko vakava, odotamme Gagan pitävän minimaalisia asioita, valitsevat vankka-äänisen, melko konservatiivisen kappaleen, joka antaa sanoituksia puhumalla, kuten hän teki räätälöidyllä Christian Sirianon numerolla, joka hän kiihtyi 2016 Oscar-ehdokkaiden lounas (edellä). Älä odota yli-the-top, “mitä Gaga kuluu?” Hetki.

Seuraavassa tarkastellaan yksityiskohtaisemmin yhtyeitä, jotka osoittavat Lady Gagan olevan paitsi leningit, mutta muutokset perustuvat siihen, onko hän näyttelijä- tai musiikkimaailmassa A-listereiden keskuudessa.

MUUTAAN: Oletteko samaa mieltä meidän Oscar-Dressin ennusteluista tämän vuoden parhaiden näyttelijän nimien kanssa?

2015 Grammys vs. 2015 Emmys

Oscar Gaga Comparison
Getty Images

Vaikka Grammys on osoittautunut Gagan usein kiihtyväksi gekiksi, Gaga kääntyi stylistiksi ja suunnittelija Brandon Maxwellin seksikkäksi, herkäksi hopeiseksi malliksi vuoden 2015 palkintojenäytöksessä (yllä, vasen). Hän kanavoi viimeisen kruunun. Loppujen lopuksi hän oli keskellä edistämistä Poski poskea vasten ja myöhemmin esiintyi lavalla laulamaan hitti jazzikuvakkeella Tony Bennett. Hänen katsomaansa Emmys kuitenkin kunnioitti Vanhoja Hollywoodia ja auttoi panosta vaatimukseensa sertifioiduksi TV-näyttelijäksi. Musta Maxwellin muotoilu oli tyylikäs ja hänen hiuksensa säilyttivät klassisen tunnelman (edellä, oikea).

2010 Grammys vs. 2014 Oscar

Oscar Gaga Comparison
Getty Images

Gaga suoritti vuoden 2010 Grammys-palkintoja, kuten “Poker Face”, jossa hän saapui räätälöityyn Armani Prive -muotoonyllä, vasen). Vuoden 2014 Oscar-palkinnolla Gaga tapasi ystävänsä Donatella Versacea luomaan tämän custom, olkaimeton kauneuden (edellä, oikea). Tuolloin Gaga oli Versacen kevään 2014 kampanjan kohta.

2016 Grammys vs. 2016 Golden Globes

Oscar Gaga Comparison
Getty Images

Se on ollut jonkin aikaa, koska olemme nähneet muukalaisvastuksen Gagasta, mutta Lady todellakin toi sen 2016 Grammysin luona, jossa hän saapui räätälöityyn Marc Jacobs -yleisöön kirkkailla oransseilla hiuksilla, jotka kunnioittivat David Bowieä (yllä, vasen). Samaan aikaan hänen Golden Globe -voittaja, mukautettu Atelier Versace-pala, osoitti, että hänen nyökkäys Marilyn Monroelle ja legendaarisille näyttelijöille ansaitsi hänelle tuolin näyttelijän sisäpiirissä (edellä, oikea).

RELATED: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää 2016 Oscarista

2015 Oscar vs. 2011 Grammys

Oscar Gaga Comparison
Getty Images

Ennen lakaisemista show hänen erinomainen kunnianosoitus Musiikin ääni, Gaga saapui 2015 Oscarsin Azzedine Alaia numeroon, jonka mielestä Julie Andrews varmasti hyväksyi (yllä, vasen). Edistääkseen sitten uutta albumia Syntynyt näin vuoden 2011 Grammys-palkinnolla Gaga tapasi taiteilija Hussein Chalayan auttaakseen häntä saapumaan läpikuultavaan alukseen (edellä, oikea). Hän jatkoi myöhemmin kuvitellusti luukkua lavalle ja suoritti hitti maailman.