Mikä hänen aikansa Bacheloretteilla opetti Rachel Lindsaya etsimästä rakkautta

Hieman alle vuosi sitten kaikki istuimme sohvamme reunalla Bachelorette’s 13. kauden finaali, nähdä, kuka Rachel Lindsay antaisi lopullisen nousunsa. Hän läpäisi 31 kaverin ja lopulta valitsi Bryan Abasolon, joka ei tuhlautunut milloin tahansa suurella kysymyksellä suurella renkaalla. Jos olet seisomassa kuulla virallisesta hääpäivästäsi, sinun pitää odottaa – Lindsay kertoo Tyylissä parit toivovat televisioitua tapahtumaa. 

Nyt juuri ennen 14. vuosisadan finaalia Bachelorette, keskustelimme Lindsayn kanssa siitä, mitä hän oppi rakkaudesta ja suhteista hänen esityksestään, kuinka häät suunnittelevat ja miten hän sopeutuu toiselle puolelle. Ehkä Becca Kufrin voi poimia vihjeen tai kaksi, koska hän aikoo antaa yhden hyvin mielekkään nousun, itse. 

Lindsay paljastaa myös oman henkilökohtaisen tyylinsä, kauneusharjoitusten kilpailijat jakautuvat Bachelor Mansionin aikana, ja yksi hoitotyö, jonka show oli varmasti aina ollut heidän saatavillaan (uh, se on vahata). Lue kaikki eteenpäin. 

Mitä olet löytänyt Bryanista, jota et olisi koskaan tiennyt, kun molemmat olivat näyttelyssä?
Hän on ujo. Näyttely osoittaa hänelle erittäin hurmaavan – ja hän on – mutta olin yllättynyt siitä, kuinka ujo hän voi olla, koska hän on niin luottavainen mies. Hänellä on tämä hiljainen luottamus hänestä, joka on iloinen.

Sunnuntai Kind of Love ☀️���� # lomavibes # allsummer18 #rnb #throwback #mexico

Rachel Lindsayn (@therachlindsay) yhteinen viesti

 

Mitkä ovat kolme tärkeintä asiaa, joista olet oppinut selvittämään, onko joku oikea sinulle, nopea, vaikka näyttelyssä?
Olen todella henkilö, joka uskoo energiaan ja viesteihin. Luulen, että jos todella kiinnität huomiota, voit kerätä kuka ne ovat melko nopeasti. No, tämä yhdistettynä minun asianajajien taitoihin todella auttaa. Mielestäni kolme tärkeintä asiaa, joita opin: kuuntele, luottaa suolistasi ja älä tuomitse kirjaa sen kannessa.

SAMANKALTAISET Kuinka hypätä takaisin Bad Breakupista Bachelorette Becca Kufrinin mukaan

Mitä olet oppinut kateellisuudesta suhteessa – ja miten käsitellä sitä – olemasta näyttelyssä, jossa useat ihmiset ovat kumppanin kanssa tai päinvastoin?
Olisin valehteleva, jos kerroin, että se ei tule sinulle, koska meillä oli kaikki hetki. Olen oppinut, että on tärkeää olla varma siitä, mitä sinulla on ja hukuttaa kaikki ulkoiset äänet. Et voi häiritä mitä kaikki muut tekevät ja miten he tekevät sen. Sinun täytyy tietää, mitä haluat ja keskity siihen. Sinun on myös oltava rehellinen kumppanin kanssa siitä, miten tunnet ja pidät kommunikaatioverkon avoimena vain, jos tarvitset sitä vähän ylimääräistä varmuutta.

Suhteellisuuden alkuvaiheessa, luuletko, että on parempi päivittää vain yksi henkilö tai useampi ihminen ja miksi?
No, luulen, että sinun pitäisi säilyttää vaihtoehtoja aluksi. Tiedät, miten haluan tehdä sen 30-plus miehillä. Mielestäni on kuitenkin tärkeää, että se ei laskeudu ensimmäiseen asiaan, joka tulee kävelemään ovesta tai houkuttelemasta limoon. Ota aikaa, ole kärsivällinen ja näe, missä suhde vie sinut.

VIDEO: Katsokaa takaisin Rachelin sitoutumiseen

 

Mikä on suosikki Bachelor Nation-tarina, jota et ole koskaan aiemmin kertonut?
On helppoa menettää mielesi ja saada hytti-kuume kartanossa. Alexis Waters ja yritin paeta tai soittaa apua useita kertoja. Yritimme hypätä yli seiniin (ne olivat liian korkeita), kirjoitimme SOS: n ruumiimme kanssa, kun lentokoneet lentävät ja huuivat naapureille puhuakseen meille. Se tuli siihen pisteeseen, että aloin nähdä pugs ja llamas etäisyydellä. Tämä luultavasti oli kartanon neljäs päivä.

SAMANKALTAISET Siinä on selvä voittaja Bachelorette‘s Final Contestants

Mitä olet oppinut yksityisyydestä suhteessa olemasta näyttelyssä, jossa seurustelu on julkista? Luuletko yksityisyyden olevan ylimitoitettu??
Sinun on ehdottomasti pidettävä joitain yksityiskohtia suhteestasi. Tämä tekee siitä erityisen erityisen kahden ihmisen välillä. Kun et ole yksityinen, avaat itsesi kaikille mielipiteistäsi. Kun Bryan ja minä olimme lopulta yksin, pysyimme yöllä vain puhumalla ja oppimalla toisiaan. Nämä hetket olivat niin arvokkaita ja yksityisiä meille. He olivat meidän ja he rakensivat suhteemme perusta.

Näytät hämmästyttävältä jokaisessa yksittäisessä jaksossa. Kuinka pystyt säilyttämään kauneusrutiinit talossa? Onko joku joutunut tekemään kulmakarvat, hiukset tai antaa sinulle vahaa?
Oli mielenkiintoista oppia niin monia kauneuden vinkkejä ja salaisuuksia tytöiltä talossa. Säilytin rutiini katsomalla ja oppimalla mitä muut tekivät. Oli mukavaa, että vaikka se oli kilpailu, kaikki olivat niin hyödyllisiä kauneusosastolla. Teimme toisensa meikkiä ja asetimme naamiot yhteen. Vahingoituksen osalta saimme vahan, jotta voimme ylläpitää ylläpitoa.

SAMANKALTAISET Tämä vedenpitävä ripsivärit sai bachelorette Becca Kufrin kautta hänen hajoamisen kanssa Arie

Onko sinulla vielä häät pukeutunut? Miten häät suunnitellaan?
Olen itse asiassa alkamassa suunnitella mekkoani, mikä on erittäin jännittävää. Lisäksi olemme houkuttaneet häiden sijainnin riippuen siitä, onko se televisioitu vai ei. Jos lähetät televisiota, niin haluamme Dallasin tai Kalifornian. Jos televisiota ei lähetetä, haluamme kohdehäät.

Olet matkustanut pyöriä. Mikä on yksi muoti katkottua aina pakata kesämatkat?
Minun LPA-alushousut. Voit pukea sitä ylös tai alas, ja se on yksinkertaisesti seksikäs.

Otti voiton tauon @ pipsyncbattle vaiheessa nauttia # rivolvesummer @ revolve �� • • • Outfit deets: @officialnaven shortsit ja @lpa bodysuit. #summertimefine

Rachel Lindsayn (@therachlindsay) yhteinen viesti

Minkälaiset kesäkeskeiset trendit ovat juuri nyt?
Vastaavat sopivat sarjat. Et voi mennä vikaan näiden kanssa, ja voit sekoittaa ne yhteen muiden kanssa. Suosikkini on Lovers + Friends.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, kuka haluat nähdä ensi kaudella kandidaattina?
Jason, Blake tai Jordan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

90 − = 81

map