Ei heittää sävyä Jared Letolle ja hänen kunniakas miespallalleen, mutta horisontissa on uusi miesten hoitotyö, ja se on luultavasti yksi rohkeimmista niistä, joita olemme nähneet vielä. Naisilla, jotka värjäävät kainalokivensä Manic Panicin sävyissä, miehet pääsevät teknikkomuutokseen pudottamalla partaansa ROYGBIV-taajuuden villimpiin sävyihin.

Kuten suurimman osan äärimmäisen kauneuden kehityksestä tänään, kaverit tekivät #ColoredBeardin hashtagin tapahtuneen sosiaalisessa mediassa, jossa valokuvaaja Tyler Dean Kingin sininen ombré-vaikutus (edellä) sijoitus suosikki sateenkaaren parta Instagrams. Vaikka kuningas käytti muutamia Bumble ja Bumble Spraychalks (19 dollaria kukin, bumbleandbumble.com) saavuttaa ulkoasua, jotkut kaverit ovat menossa pysyvämpi vaihtoehto.

Pidimme kiinni julkkiskoirat ja Dove Miehet + Care Hair Expert Jason Schneidman saada kaikki yksityiskohdat hallitsemaan trendiä, jos olet niin taipuvainen. “Luulen, että se on hauska ja luova tapa erottua”, hän kertoo meille. “Esitin kolme ja puoli vuotta vanha tytärkuva tästä uudesta ilmiöstä, ja hän rakasti sitä!”

RELATED: Tässä on miten Chris Pratt sai valmiiksi Golden Globes

Kun otetaan huomioon, että Just For Menin DIY-sarjat ovat olleet katkoksia useissa lääkekaapissa vuosikymmenien ajan, parran värjääminen ei ole mitään uutta, mutta Crayolan värit ottavat hieman erilaisen menetelmän. “Jos sinulla on tummat hiukset, saatat joutua valkaisemaan partaasi ennen kuin laitat väriainetta. Tämän vaiheen puuttuminen voi merkitä sitä, että väri ei sovi yhtä paljon”, sanoo Schneidman, joka toteaa, että tahallisesti tummemmat sävyt, kuten tummanvihreä tai laivasto voi yleensä ohittaa tämän vaiheen.

“Jos sinulla on jo vaaleita tai vaaleita hiuksia, voit ohittaa tämän esiportaalin, koska väri tulee luonnollisesti.” Sen jälkeen liikkeet ovat samanlaisia ​​- kuten teidän DIY-sarjasi kanssa, Schneidman suosittelee erottamaan alueen, jonka haluat värittää, ja hieroa öljyhyytelöä hiuslinjallesi, jotta kaikki ihosi tahrat eivät muodostuisi. “Käytä hammasharjaa soveltaaksesi väriainetta koko parran hiuksille”, hän lisää. “Näin hiukset ovat kokonaan peitossa, mutta et liioitele sitä, eikä ihosi kyllästy.” Anna säikeesi imeytyä väriin, mutta varmista, että tarkistat sen säännöllisesti halutun vaikutuksen saavuttamiseksi.

RELATED: Meidän Photo Editor swapped kahvia kofeiinia sisältävälle miesten ihonhoidolle

Kun olet huuhtonut väriainetta, parran jälkeinen hoito on yhtä tärkeä kuin pääsi hiukset, jotta väri pysyy tuoreena. “Sinun partavan hiuksen värjäys, varsinkin jos sinun on valkaisu, voi ärsyttää ja kuivata ihosi ja kasvosi”, hän sanoo. “Kokeile kasvoillesi kosteuttavia tuotteita, kuten Dove Men + Care Face -tuotevalikoima ($ 5 – $ 9, drugstore.com).”

Vaikka kaveri ei ole tyyppiä, jolla kokeillaankin sateenkaaren parta, kasvojen hiusten suunta ei mene mihinkään, ja Schneidman ennustaa, että useammat kaverit saavat kasvaa tällä kaudella. “Golden Globe -hahmojen näkemysten perusteella ei ole salattua, että parta ja kasvohoito ovat täällä pysyäkseen. Julkkikset kuten Jared Leto, Jake Gyllenhaal ja Matthew McConaughey päättivät mennä koko partaalle, jota minä rakastin ja rockin myös , “Schneidman kertoo meille. “Ystävänä olin todella tyylikäs James Corden, jonka kasvojen hiukset olivat hieman täynnä, mutta rakastan molempia tyylejä. Paras neuvo on ojentaa puhdasta ajeltu ilme ja kasvattaa se!”

RELATED: Michael B. Jordan lähtee hänen parhaan miehen hoitoavustuksineen