Michelle Pfeiffer palasi rooliin Thelma & Louise ja nyt ei voi katsella sitä

Vaikka Michelle Pfeiffer on palannut valokeilaan viime viikkoina kiitoksensa ansiosta Darren Aronofskin Äiti!, näyttelijä heijastaa hänen menneisyyttään.

Haastattelussa lajike, 59-vuotias tähti sanoo, että hän on aina ollut valikoiva rooleissa, jotka hän hyväksyy, ja ehkä jopa pahoittelee sanoen ei useille. Mielenkiintoista, hän paljasti elokuvien hylkäämisen Kuolla puolesta, joka ansaitsi Nicole Kidmanin Golden Globe – ja Hiljaisuus Lambs jonka puolesta Jodie Foster otti Oscarin kotiin.

Hänellä on kuitenkin yksi, jota hän ei koskaan pääse käsiksi. Pfeiffer sanoo, että hänen oli toimitettava Thelma & Louise koska se ristiriidassa ammunta Love Field. “En vieläkään voi katsoa Thelma & Louise,” hän sanoi. “Se oli suora konflikti, joten se oli yksi elokuva tai toinen. Se vielä tappaa minut. Et voi aina tehdä kaikkea. Sinun täytyy antaa jotain. “(Pfeiffer teki ansaita paras näyttelijä Oscar-ehdokkuus roolistaan Love Field, joten siellä on niin.)

Mitä tulee hänen rooliinsa Äiti!, sanomalla kyllä ​​oli ei-aivot. “Se, mitä Darren lähti tekemään”, hän kertoo hänen kyvystään jakaa yleisöä. “Hän lähti tekemään kiistanalainen elokuva, joka aikoi harjoittaa ihmisiä ja innostaa ihmisiä ja herättää ihmisiä. Se on varmasti herättävää ja ihmiset puhuvat. ”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 − 25 =

map