Michelle Obaman viimeinen tila-illallinen vaatii Rose Gold Atelier Versacea

Se on turvallista sanoa Michelle Obaman 13. ja viimeinen valtion illallinen First Lady oli yksi kirjoista.

Rouva Obama vakuutti, että hän oli pallon helmi tiistaina yönä henkeäsalpaavassa Rose Gold Atelier Versace -paidassa, kun hän ja presidentti Barack Obama toivottivat Italian pääministeri Matteo Renzi ja hänen vaimonsa Agnese Landinin tervetulleiksi Valkoiseen taloon.

MEILLE President Barack Obama (R) and First Lady Michelle Obama (L) wait to greet Italian Prime Minister Matteo Renzi and Italian First Lady Agnese Landini prior to the state dinner at the White House in Washington DC, USA, 18 October 2016. President Obama an
Shawn Thew / Pool kautta CNP / MediaPunch / IPX

FLOTUS, jonka mukana oli höyheniä, mustat tuxedo-pukeutunut presidentti Obama, juhlava, mutta hillitty soirée, hymyili hohtavan hahmotyön päällä. Italian muotitalon luoma muotokappale sisälsi epäsymmetrisen pääntie, kaareva rintakehä edessä ja ketjut viimeistelevä. Ensimmäinen Lady täytti illan ilmeen Le Vian-timanttien ja savuisen silmän kanssa ja piti hiukset muotoiltuaan tyylikkääksi loboiksi, joilla oli raskas puoleinen pyyhkäisy.

Donatella Versace otti Instagramia keskiviikkona jakamaan ajatuksiaan kokemuksesta luoda ainutlaatuinen kenki hetkeksi. “Olen nöyryytetty ja kunnianarvoinen, että hänellä on ollut tilaisuus pukeutua Yhdysvaltojen ensimmäisen naisen, Michelle Obaman kanssa. Kiitos, Michelle, kaikista asioista, joita olette tehneet Amerikalle ja maailmalle ja erityisesti voimaantuneelle ja inspiroivaksi naiset kaikkialla “, hän kirjoitti.

RELATED: Michelle Obama tervehtii Italian pääministeriä tyylikkäässä Chevron-Print-mekossa

Vaikka vuosien varrella on ollut useita ikimuistoisia valtiopyyhkeitä, herra Obaman kiiltävä valinta hänen lopulliselle valtion illalleen on kakkuja kakku.

Auta tyttöjä ympäri maailmaa ostamalla rajoitetun version Tyylissä suunnittelija tote tukemaan Let Girls oppivat. Osta Carolina Herrera, Diane von Furstenberg, DKNY, Jason Wu, Narciso Rodriguez, Prabal Gurung ja Tanya Taylor.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − 73 =

map