Michelle Obama valaisee aurinkoisella keltaisella mekolla Valkoisessa talossa

Hihaton mekko ei koskaan näyttänyt niin hyvältä. First Lady Michelle Obama ja Presidentti Barack Obama toivotti Singaporen pääministeri Lee Hsien Loongin ja hänen vaimonsa Ho Chingin tervetulleiksi Valkoiseen taloon tänään ja FLOTUS ehdottomasti toi tyylinsä A-pelin tapahtumaan.

Historiallisessa tilaisuudessa 52-vuotias ihastui loistavaan keltaiseen Naeem Khanin pukeutumiseen, jossa oli monimutkaista kukka-applikaatiota, hihaton, halter-tyylinen pääntie ja puolipilkkuinen hemline. Hän pariksi voittanutta kenkiä sopivalla nahkavyöllä, nude heeled sandaalit ja smaragdinvihreä lausunto korvakorut. Michelle on ollut kyse siitä, että viihdyttää eloisia sävyjä myöhään. Tämä värikäs ja kesäisin valmis yhtye seuraa viime viikolla menestyneen kuninkaallisen sinisen numeronsa samalla kun hän antoi kiihkeän puheen demokraattisessa kansallisessa yleissopimuksessa.

2016 - Naeem Khan

FLOTUS toivotti tervetulleeksi Singaporen pääministeri ja hänen vaimonsa Valkoiseen taloon loistavalla keltaisella Naeem Khanin pukeutumalla, joka oli kukka koristeltu.

Mark Wilson / Getty Images

Presidentti Obama ja ensimmäinen Lady järjestävät valtion illallisen Singaporen pääministerin kunnialle tänä iltana, emmekä voi odottaa, mitä hän pukeutuu.

RELATED: Michelle Obama antaa kiihkeää DNC-puheen Royal Blue Dress -tapahtumassa

Klikkaa galleriaan nähdäksesi enemmän Michelle Obaman ikimuistoisimmista asuista koskaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 + = 84

map