Olipa hän herättänyt väkijoukkoja hänen inspiroivalla proosellaan tai häikäisevillä galleilla ympäri maailmaa, Michelle Obaman tyylikäs tyyli ei koskaan pettynyt. FLOTUS vaikutti jälleen, kun hän antoi voimakkaan puheen Hillary Clintonin tukemisesta Philadelphiassa keskiviikkona ja näytti niin hienostuneelta kuin aina ruudullinen sininen ja musta tee-pituus mekko.

Hänen bobsa erosi sivulle ja hänen meikki luonnollinen, TyylissäLokakuun kansi-tähti otti lavalle La Salle -yliopistoon ja ampui väkijoukon rohkaisemalla Pennsylvanilaisia ​​äänestämään ja selittämään, mikä on vaaleissa vaaleissa.

Michelle Obama Philly Clinton Rally - Embed 2016
Jessica Kourkounis / Getty

“Kuuntelen ihmisiä, jotka sanovat, etteivät he mielestäni innoittavat näissä vaaleissa, minun on oltava eri mieltä”, NBC Newsin mukaan. “Hillary on ollut lakimies, oikeustieteellinen professori, Arkansasin ensimmäinen nainen, Yhdysvaltojen ensimmäinen nainen, Yhdysvaltain senaattori, valtiosihteeri. Siksi Hillaryn innoittamana”, FLOTUS jatkoi.

RELATED: Katso Michelle Obaman Spot-On Impression of aviomies Barack Obama

“Koe asioita, valmisteluasiat, temperamenttiasiat. Hillary Clintonilla on kaikki”, hän lisäsi.

Obama teki ensimmäisen soolokampanjansa Clintonille aiemmin tässä kuussa ja on valmis tekemään toisen kampanjan ulkoasun Pittsburghin keskiviikkona. Emme voi odottaa sitä, mitä hän sanoo (ja kuluu) seuraavaksi.