Michelle Obama -kanavat jäätyvät häikäisevässä Monique Lhuillier -paidassa Kennedy Center Honorsissa

Royals voi olla kaupungissa, mutta First Lady Michelle Obama astui esiin itsessään. Tyylikäs FLOTUS hymyili Monique Lhuillier -paidassa viime yönä 37. Kennedy Center Honorsin Washingtonissa, D.C., jossa hän osallistui puolisonsa, presidentti Barack Obaman, rinnalla. Hänen kuohuviini punastettu brodeerattu pylväspukeutuminen on osa suunnittelijan kevät / kesä 2015 -mallistoa, ja siinä oli illuusio tulle-hame ja kultaseni pääntie, joka loi oikean elämän sadun hetken. Hän ylitti voittavan näyttönsä häikäisevillä Sutra-koruilla. Ensimmäinen Lady ei ole koskaan näyttänyt paremmalta!

RELATED: Michelle Obama Stuns hihattomat numerot

Jotkut Hollywoodin huipputehokkaista soittimista liittyivät Obamas-tapahtumaan, jossa tähdet Tom Hanks, Sting, Lily Tomlin, Al Green ja Patricia McBride saivat tämän vuoden Kennedy Center Honors -palkinnon amerikkalaisen korkeimman palkinnon vaikutuksesta amerikkalaiseen kulttuuriin taiteen kautta. Stephen Colbertin isännöimä näyttely lähetetään 30.12. CBS: lle.

KUVAT: Michelle Obaman kaikkein muistamattomia tyyliä hetkiä

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 3 =

map