Michael Strahan suunnitteli uudet miehelle sopivat pukut – tässä on, kuinka hän juhlisti

Onnistuneiden urheilijoiden tottunut käyttämään polyesteripusseja ja hikeepaita tuomioistuimessa, mutta kun lopullinen summeri soi, napitettu muoti on yksi elementti, joka asettaa urheilukengät pois muista.

“Ihmiset eivät autaociate urheilu muoti, mutta jos olet koskaan ollut pukuhuoneessa ja kulunut jotain huonoa, voit varmasti kuulla siitä. Et koskaan elä sitä alas, ” entinen ennätyksellinen NFL pro Michael Strahan kertoi Tyylissä keskiviikkona hänen uutuudensa laukaisupuolella Michael Strahanin kokoelma JCPenneylle linja.

Pukeutunut tyylikäs puku värikäs violetti solmio, Elä Kellyn ja Michaelin kanssa isäntänä isännöi komeasti hänen ulkoasunsa kokoelmasta, joka sisältää jyrkästi räätälöityjä housuja, teräviä pukeepaitoja, asennettuja hihnoja, sukkanauhoja, värikkäitä siteitä, takkeja ja blazereja.

Michael Strahan/JCP
Dimitrios Kambouris / Getty Images

Hämärässä valaistussa tilassa ruutuja patsaan malleja harrastivat Strahanin suunniteltuja paloja, ja vieraat kuten Usher (alla), Taye Diggs, Hilaria Baldwin, Kevin Jonas ja Dascha Polanco kävelivät Johnny Walker -perheiden ja ohjattujen kengänkiillotusasemien välillä. Broadwayn suosikki Diggs, joka on Strahanin ystävä, on oppinut parempien ja matalien kappaleiden parissa. “Minulla on tossut, joilla on puku. Oli päivä, jolloin en olisi tehnyt niin, hän kertoi Tyylissä. “Aloitan laajentaa horisontteja, kun kyse on tietyistä tyyleistä. … Näemme mitä tulevaisuus pitää. “

RELATED: Kendall Jenner pukeutuu riehuvaan yhtyeeseen – katso hänen rohkea Paris Look

Vahtimestari
Dimitrios Kambouris / Getty Images

Ja vaikka kaikki esineet näyttävät miehille, niin naiset olivat myös juhlallisissa hengissä. “Siellä on jotain hyvin seksikäs ja tyylikäs ja koottu”, Baldwin sanoi miehistä puvut. “Minulla on poika, joka on 3 kuukautta vanha ja tietenkin on niin outoa laittaa hänet pukuun nyt, mutta olen niin innoissani … pari vuotta hänellä on niin mukava pieni puku. Olen jo suunnitellut sen. “

Strahan myöhemmin esitti avainasiakirjat neuvoille, jotka etsivät jäljittää täydellinen puku. “Puku on tarkoitus saada sinut tuntemaan itsevarmuutta, antamaan sinulle hieman karkuun”, hän sanoi. “Se on tärkein asia, kun kaverille löytyy sopiva sopiva puku, että kun laitat sen päälle, sinusta tuntuu, että olet voimakkain mies kävelemässä huoneessa.”

Joe Jonas
Dimitrios Kambouris / Getty Images

Vaikka Joe Jonas, joka oli tapahtuman DJ, menestyi menestyksekkäästi illan keskustelusta, Strahan kävi ääneen keskustelussa uudesta keikkastaan ​​ja kertoi, että hänen osallistuminen suunnitteluprosessiin sisälsi kaikkea valitsemasta käytetyt kankaat, logon ja paksujen levyjen . “Jos sinulla ei ole intohimoa, se ei ole sen arvoista”, hän sanoi.

RELATED: Kuinka pestä neuleet kotona

Samoin Strahan kääntyi Kelly Ripaan hänen puoleensa Live with isäntänä, muotihenkiselle inspiraatiolle? “En käytä mekkoja ja korkokenkiä, joten minun on erittäin vaikea kääntyä hänen puoleensa”, hän leikillään sanoi. Ja vaikka vaalea hauska nainen olisi voinut olla toisella puolella kaupunkia tyttären vanhempien yöksi, he aikovat suunnata tie-donning-hetken. “Hän oli ensimmäinen soittaja ja hän sanoi:” Michael, haluan saada puku tietyssä tekemisessä aivan samalla tavoin kuin sinulla on, koska haluan meidän mennä kaksoiksi, mikä olisi ollut uskomatonta ” hän myönsi. “Meidän on tehtävä se. Aion vielä tehdä sen tapahtua. “

Käy jcpenney.comissa ostaaksesi Strahanin uuden kokoelman.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 − 67 =

map