Miami Insider: Päivän Olarte de Kanavoksen Sizzling Hot Spots

Miami Swim -viikon kunniaksi InStyle kysyi yhteiskunnalliselta järjestöltäomistaja Ritz-Carlton, South Beach, jossa nähdä ja näkyy eteläisessä kaupungissa. Vaikka et olisikaan ruokaostoksia bikiniissä (joka on vakavasti normaalia täällä), voit silti kestää tavaraasi näissä tusina tai niin kovissa paikoissa.

Ritz Carlton South Beach
Kohteliaisuus Ritz Carlton

Paras uimaranta: “23. kadun eteläpuolella on rannat, jotka ovat laajempia ja laajempia. Pidän Nikki Beachista ja The Mansionista. “Molemmat tunnetaan tanssimisesta pöydissä ja vapaasti virtaavassa samppanjaa.

Paras Pool Party: “Paikallinen lori on se, että Shelborne Wyndham Grand South Beachilla on parhaat uima-ottelut niille, jotka tietävät. ”  

Best Bar Hopping: “Rakastan nyt kahta täysin erilaista tapahtumaa: funky Radio Bar ja Albert Trummerin aina niin tyylikäs piirustushuone.”

Paras Fancy-illallinen: “Casa Tua on aina loistava ruokapaikka ja sitten tanssivat yläkertaan yksityisessä kerhossa.” Ei koskaan sattuu pukeutua ja viihtyisä upouusi päästä sisään. 

Parhaat Girls Night Out: “Ystäväni ja minä aloittaisimme käymällä Ma Maison de Beaute’ssa yöksi kaupungin kylpylähoidosta, sitten aterioimme Juvian upealla katolla, joka on aina hitti, sillä se on kaikki: ruoka, sisustus, tunnelma ja tappaja. “

Paras brunssi: “Ei ole brunssia aivan kuten Ritz-Carlton, South Beach, vaikka olen tietenkin hieman osittainen! Meillä on sushi-, veistetyt, kaviaari-asemat … se on gourmandin unelma.

Ritz Carlton South Beach
Kohteliaisuus Ritz Carlton

Paras kauppa: “Minä vain rakastan Websteria sen täysin muokatuista muodoista.” 

Parhaat piilotetut jalokivet: “Lempimusiikkimyymäläni juhlii tänä vuonna 10 vuotta, ja se on piilotettu Little Haitissa, nimeltään Sweat Records, ja odotan innolla ruokavaliota New Yorkissa, joka on juuri avattu Quality Meatsista.” 

Paras Must-Do: “Mitään matkaa Miamian ei ole oikein ilman de la Cruzin kokoelman taidetta kiertää, käydä Wynwoodissa ja tarkkailla Miami Heat -pelissä.”

KUVAT: 25 tapaa matkustaa tyyliin

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − = 14

map