Mene taakse takana Mindy Kalingin kanssa kesäkuussa InStyle Cover Shoot

Mindy Kaling on ollut melko viikolla. Paitsi että hän yllätti fanien tuella hänen esityksensä peruutuksesta, Mindy-projekti, mutta myös se paljastui, että hän on TyylissäKesäkuun kansi tyttö, joka merkitsee ensimmäistä kertaa, että intialais-amerikkalainen on ilmestynyt kansiimme.

RELATED: Lue koko ominaisuus, Tilaa Tyylissä Nyt

Ja mikä kansi on. Kaling näyttää säteilevältä Michael Korsin mekko, Ippolita korvakorut ja Pomellaton renkaat. (Itse asiassa hän rakasti mekkoa niin paljon, että hän halusi käyttää sitä Pal Allison Williamsin tulevalle häälle.) Valokuvana Bjarne Jonasson rauhallisella Malibu-rannalla, 35-vuotias siementen vihreää mehua inkivääri ja sitruuna välissä. “Mindy tuntui olevansa lomalla”, sanoo TyylissäN luova johtaja Rina Stone. “Hän rakasti vaivatonta muotia – muutosta hänen tavanomaisesta lähestymistavastaan.”

kesäkuu cover BTS - embed
Bjarne Jonasson

Tämä lähestymistapa, jota hän mainitsee yllä olevassa videossa, sisältää satunnaisen pilkkoutumisen. “Kausi 1: n jälkeen Mindy-projekti, Ostin itseni miesten Rolexin, “Kaling sanoo,” vain siksi, että se sai minut tuntemaan hieman gangsterin. “

Jos haluat nähdä täydellisen piirteen Kalingista, missä hän avaa sen, että hän on #girlboss, roskamallin haasteet ja miksi hän haluaa maksaa vähittäismyyntiä, poimia kesäkuun numero Tyylissä, saatavilla lehtikioskeille ja digitaaliselle lataukselle 15. toukokuuta.

RELY: Mindy Kaling päättää kolmas kausi Mindy-projekti korkealla huomautuksella

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 2

map