Mene sisälle Jennifer Lopezin pääloukkohuoneeseen (ja kyllä, hänen himmeä Versace -peiliinsä riippuu!)

Jos tämä ei ole planeettamme uskomattomia kaappeja, emme tiedä, mikä on. Jennifer Lopez esiintyy tämän viikon julkaisun kannessa Ihmiset, ja hän otti lehden sisälle valtavaa ja wow-indusoivaa vaatteiden säilytystilaa. Mutta kuten alla olevassa videossa näet, tila on paljon, paljon enemmän kuin pelkkää vaatekaappia, taakse korkokenkien riveistä, paikoista upons paikoista denim farkkuja ja upeat housut, täysi hiukset, meikki ja studiotila, jota Lopez käyttää kun hän on valmistautumassa tapahtumiin.

RELATED: 4 päivää, 4 Killer Looks-Jennifer Lopezin viikonlopun outfit

Leikkeessä tähti paljastaa, että hän todellakin vetäytyi omasta vaatekaapistaan ​​ja asettanut itselleen roolinsa Clairessa thrillissär Pojan seuraava ovi (teatterissa 23. tammikuuta), jossa hän soittaa äskettäin eronnut opettaja, joka rakastuu nuorempiin ihmiseen ennen kuin heidän tapauksensa kestää vaarallisen käännöksen.

“Se oli todella alhainen budjettielokuva, joten meidän piti mennä kaappiini ja löytää kamaa, jota elettiin vuosien ajan”, Lopez jakaa Ihmiset videossa. “Luonne on itse opettaja, joten se ei ole sellainen kuin hän tulee olemaan suunnittelijavaatteita koko ajan. Meidän oli löydettävä farkut, joten käytimme yhtä paria Kohlin kokoelma-poikaystäväni, rento farkuista.”

RELATED: Jennifer Lopez paljastaa hänen Terveys ja kauneus suosikkeihin

Paitsi farkut, hän otti myös päällysvaatteet, kengät ja enemmän omaa henkilökohtaista kappaletta. “Olisin voinut ostaa tämän takin kahdeksan tai kymmenen vuotta sitten”, hän sanoo villakuoresta. “Olen Elizabeth ja James, kyllä, olen fani Olsenin kaksosista, äitini oli opettaja, siskoni oli opettaja, joten ajattelin myös heitä.”

Jos olet miettimättä kolminkertaisen uhkailun pahamaineisesta Versace-pukeutumisesta, se näkyy myös kaapissaan. Lopez kuitenkin selittää, että se ei ole täsmälleen hänen hahmonsa tyyli. “Claire ei todennäköisesti käyttäisi tätä Versace-mekkoa, se voisi olla hieman paljon Clairea, se on enemmän JLo-mekko.” Katso, missä hän ripustaa Versace-nukkunsa ja ottaa täyden kierroksen Jennifer Lopezin uskomattomasta kaapista alla olevassa videossa.

KUVAT: Jennifer Lopezin tyylikkäin ulkonäkö koskaan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 3 =

map