Melania Trump on tullut esiin ensimmäisestä julkisesta esiintymisestään (ainakin ensimmäinen lehdistölle avoin ulkoasu), koska hänelle ilmeni, että hänet leikattiin toukokuun alussa terveenä munuaisvaurion varalta. Keskiviikkona hän esiintyi liittovaltion hätäaputoimiston (FEMA) päämajan presidentin ja varapresidentin rinnalla Washington D.C: ssä. 

US-politiikka-TRUMP-FEMA
JIM WATSON / Getty Images

Trump valitsi tänä aamuna hilpeä beige-träkkitakki, joka oli muotoiltu täydellisesti toivottujen lukkojen kanssa, joka kehitti täydellisesti parkitun ja muotoillun kasvonsa ja täysin huulet. Vaikka hänen pitkästä poissaolostaan ​​oli kysymyksiä hänen terveydestään, ei ole ulospäin jälkiä, joista mikään ei ole täydellinen. 

Hänen paksu kameli-takki toi mieleensä vakoojan kaivannon – jotain, joka tyypillisesti kului sekoittumaan tai olla huomaamaton. Kuitenkin FEMA: n virkamiesten huoneessa – jotka olivat kaikki pukeutuneet pimeisiin vaatteisiinsa – kuten presidentti Trump ja VP Pence-Melania näyttävät heti silmiin. Vaikka hän ei ole suullisesti vastannut spekulaatiota hänen olinpaikastaan ​​(hän ​​vain tweeted, että hän “tuntuu hyvältä” 30. toukokuuta), hänen läsnäolonsa selkeästi unflashy ulkonäkö näytti antavan lausunnon: “Olen täällä. , “mutta samanaikaisesti” tämä tapahtuma ei koske minua. ” Kuten hänen ilmeensä paljastaen “Be Best” -kampanjansa viime kuussa, tämä kokoelma on yhtä jännittävää kuin olkapään särmäys. (Voisimmeko ehdottaa joidenkin hattujen tuomista maustamiseen?)

US-politiikka-TRUMP-FEMA
JIM WATSON / Getty Images

Vaikka Melania on anna vaatteensa puhua hänelle, Trump on toisaalta tehnyt vihaansa selkeästi niiden karkeiden suhteiden huhuista ja FLOTUSin myöhemmistä poissaoloista. “Fake News Media on ollut niin epäoikeudenmukainen ja kiero, vaimolleni ja suurenmoisen First Lady Melanian kanssa”, hän lähetti tweettiä keskiviikkoaamuna. “Kun hän toipui leikkauksesta, he ilmoittivat kaiken läheltä kuolemasta, kasvoihin ja jättivät W.H. (ja minä).” 

“Hän tekee todella hyvin!” hän lisäsi. Seuraavassa tweetissä hän toisti suosikkiartikkeliaan: “Fake News on todella huono!” 

Kuvien ulkonäköön nähden First Couple: n kehon kieli – erityisesti Trumpin aggressiivinen vähärasvainen – näyttää näyttävän kameroille herkkää tunnetta, mutta hei, emme ole asiantuntijoita.  

Presidentti Trump and First Lady Melania Trump Attend Hurricane Briefing at FEMA
Pool / Getty Images

Ensimmäistä Lady ei ollut nähnyt 24 päivää ennen hänen ulkonäkönsä maanantaina Gold Star Memorial -tapahtumassa Valkoisessa talossa asuneiden sotilaiden perheille. Tapahtumassa, joka suljettiin lehdistölle, Melania toi yksinkertaisen mustan vaippapuvun – sopiva ilme surun ja heijastuksen illalle. 

Kuten muistatte, Melaniaa arvosteltiin voimakkaasti viimeisen kerran, kun FEMA sai otsikoita. Elokuuhun mennessä ensimmäisen Ladyin päätös jättää valkoinen talo, joka oli pukeutunut hänen allekirjoitukseensa pisteen toe-tassuissa, kun hän oli noussut koneeseen tutkimaan Hurricane Harveyin aiheuttamia tuhoja, nähtiin monilla sävy-kuuroilla – puhumattakaan, epäkäytännöllisestä asunnosta . Hän myöhemmin purkautui Air Force One: stä hupussa, lenkkareissa ja baseball-korkissa, joka lukee “FLOTUS”.

RELATED: Melania Trump palaa Spotlightiin 24 päivän poissaolon jälkeen

Kaiken kaikkiaan presidentti Trump otti enemmän huomiota vastaukseensa (tai sen puuttumiseen) hurrikaaneihin, jotka vaivasivat USA: ta ja Puerto Ricoa vuonna 2017. Useat tutkimukset kertovat, että jopa 4.600 hävisi Puerto Ricon hirmumyrskyn jälkeen. virallinen kuolintodistus on edelleen alle 100. Presidentti Trump ei ole vielä tunnustanut näiden lukujen eroja. 

Melanian odotetaan osallistuvan seuraavaan kongressinäyttelyyn, jota seuraa 4. heinäkuuta juhla presidentin rinnalla. Hän ei enää osallistu Kanadan G7-huippukokoukseen tai presidentti Trumpin kokoukseen Kim Jong Un: n kanssa Singaporessa, kuten alun perin oli suunniteltu. 

Ensi kerralla, Melania.