Melania Trump tekee sartorial-vihjeen Michelle Obaman ensimmäisestä valtion illasta

Tiistai-iltana First Lady Melania ja presidentti Donald Trump isännöivät ensimmäistä valtion illallista, toivottamalla Ranskan presidentin ja ensimmäisen naisen, Emmanuelin ja Brigitte Macronin.

Ensimmäisen Lady-etiketin jälkeen Melania toi ranskalaisen muotitalon suunnitteleman hameen, joka teki valtion illallisen debyyttinsä kimaltelevassa mittatilaustyönä tehdyssä Chanel-pukuhuoneessa, jossa oli yksinkertaisesti koristeltu paneeli, joka putosi alhaaltapäin ja koristeli pääntietä.

Presidentti Trump And First Lady Hosts State Dinner For French President Macron And Mrs. Macron
Mark Wilson / Getty Images

Näyttää siltä, ​​että Trump olisi saanut inspiraation Michelle Obama -vaatekaupasta, joka käytti ensimmäistä valtion illallistaan ​​vuonna 2009 – olkaimeton crème-värinen Naeem Khan -takki metallinen yksityiskohtaisesti. Michellen ensimmäinen valtion illallinen oli Intiassa, ei Ranskassa, hänen punaisen matto-arvoisen pukeutumisensa naisellisuus ja nuorekas hohde näyttävät peilistä Melanian hopeiseen mekkoon.

RELATED: Mikä on Melania Trump sanoo hänen St. Patrick’s Day Animal Print?

Yhdysvallat - India - Politics - Prime Minister Manmohan Singh State Visit
Brooks Kraft / Getty Images

Melania ei ole ensimmäistä kertaa ottanut sartorial-vihjeen tyylikkäältä edeltäjältä – mutta rehellisesti, kuka voi syyttää häntä? Michelle Obama on G.O.A.T. valkoinen talo couture.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − 9 =

map