Melania Trump Sparkles koristeltu mekko Valkoisen talon joulukortti

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta Valkoisessa talossa!

Torstaina Donald Trump ja hänen vaimonsa Melania julkaisivat ensimmäisen virallisen joulukorentensa presidentiksi ja ensimmäiseksi rouva. Valokuvan, joka on ottanut valokuvaaja Andrea Hanks 5. joulukuuta ja joka on jaettu sekä Valkoisen talon verkkosivuilla että FLOTUS: n Twitter-tilillä, näyttää ensimmäisen pari poseeraa joulukuusien ja amerikkalaisten lippujen välillä Cross Hallissa osoitteessa 1600 Pennsylvania Avenue.

TK
Valkoisen talon ystävällisyys

Klassinen musta tuxedo, presidentti hymyilee suuresti vaimonsa kuuluisan joulun sisustuksen keskellä. Melania, pitäen presidentin käsiä tiukasti ja tarjoilee juhlava hymy, lähti räätälöityyn reittiin keskiyönsässillä, jossa oli kuohuviini, epäsymmetrinen applikaatio, joka houkutteli nälkäisen joululamput.

FLOTUS on viettänyt viime viikolla loman henkiin keskiviikkona vierailullaan Yhteinen Base Anacostia-Bolling, jossa hän auttoi lapsia sotilasperheiden lajittelusta ja lahjoitusten antamisesta Marine Corps Reserve Toys for Tots -kampanjasta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 − 28 =

map