Melania Trump pukeutuu mustaan ​​stiloihin, kun hän lähtee Houstonille

Melania Trump johtaa Houstonia. Ensimmäinen Lady liittyi hänen miehensä, presidentti Donald Trumpin, matkaan Texason tutkimaan vastausta hirmumyrsky Harveyen, joka teki viimeisen viikon lopulla rantautumispaikan luokan 4 myrskynä, joka osui alueelle tuhoisalla sateella ja tulvilla.

Melania lähti Valkoisessa talossa tiistaina a ylin Ase-esque ensemble oliivi-vihreä pommikone takki, musta yläosa, ja matching savuke housut päällä pois ylimitoitettu aviator aurinkolasit. Kuitenkin lisävaruste, joka oli Twitter puhuu? Hänen parinsa mustan Manolo Blahnikin korkokengät (595 dollaria, nordstrom.com).

TK
NICHOLAS KAMM / AFP / Getty

Twitterin käyttäjät huomauttivat, että Melanian jalkineiden valinta tuntui epäkäytännölliseltä vierailulle alueelle, joka kokee ennennäkemättömän tulvatason.

Mutta Trumpin tiedottaja asetti nopeasti ennätyksen suoraan, kertoen Washington Examiner että hänellä on eri kenkäparinsa, että hän muuttuisi koneeseen ennen kuin hän koskettaa Texasissa.

TK
AP Photo / Evan Vucci

RELATED: Melania Trump saapuu Valkoiseen taloon Head-to-Toe Pink

Itse asiassa, kun FLOTUS astui Texasin Corpus Christiin asfaltille, hän oli muuttunut raikas valkoinen napitakuvio, Adidas Stan Smith lenkkarit ($ 75, nordstrom.com) ja baseball-korkki.

Poliitikot ja julkkikunnat näyttävät tukevansa tuhoisia alueita lahjoituksilla ja toimilla. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja siitä, miten voit auttaa hirmumyrsky Harveyin uhreja riippumatta siitä, missä olet. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − = 60

map