Melania Trump kutsuttiin “Hoebag” Twitterissä poliitikon toimesta

Ensimmäisen naisen kampanja sähköisen salamurhan torjumisesta ei näytä siltä, ​​että se olisi merkki tiettyä poliitikkoa kohtaan. Mukaan Newsweek, Mark Roberts, Oregonista riippumaton ehdokas, kutsui Melania Trumpin “hoebag” vastauksena toiseen kimppuun, joka huomautti, että Trumpin henkilökunta on paljon pienempi kuin entinen First Lady Michelle Obaman.

Melania Trump lead
KENA BETANCUR

Charlie Kirk, Turning Point USA: n perustaja ja presidentti, nuorten konservatiivien järjestö, twitterti Trumpilla on viisi työntekijää. Obaman puolestaan ​​oli 44. Roberts käytti tilaisuutta loukata loukkauksia Trumpissa sanoen, että hän työskenteli tunneittain ja lisäsi hashtags #hoebag ja #thinkdirty todella ajaa hänen pisteensä kotiin.

Newsweek lisää, että republikaaninen tasavallan päämiesten johtaja Kevin McCarthy vaati Twitterä kieltämään Robertsin, koska McCarthy ja monet muut sosiaalisen median alustasta pitivät huomautuksen vihamielisenä.

RELATED: Melania Trump haluaa sinun tuntevan, että hän voi katsella mitä tahansa tv-kanavaa

hohto kertoo, että ensimmäinen nainen tiedottaja Stephanie Grisham antoi vastauksen ja sanoi: “Tämä on vain tekopyhää suvaitsemattomuutta niiltä, ​​jotka vastustavat miehensä hallintoa. Voit sanoa niin ruma sanoja äidistä, vaimosta ja ensimäisyydestämme ei ole vain säälittävä yritys saada itsensä uutisiin; se on häiritsevä ja halveksittava. “

Republikaanien kansallisen komitean puheenjohtaja Ronna Romney McDaniel ja Fox Newsin isäntä Laura Ingraham myös sysäsi Robertsin, hylkäsi hänen kommenttinsa häpeälliseksi ja huomiota herättäviksi. Hänen puolestaan ​​Roberts lähetti kuvakaappauksen, joka kuvaa viestin Twitteristä, sanomalla, että hänen tweet ei riko mitään sivuston sääntöjä.

Joten nyt tweet on edelleen elossa, ja Roberts ei luovu mihinkään kritiikkiin. Kun joku lähetti hänelle viestin, että First Lady voisi jatkaa oikeudenkäyntiä, hän kutsui Trumpin “letkupussi” ja rohkaisi häntä tekemään mitä tahansa tarvitsevat.

RELATED: Melania Trump todella näytti kauhistuneena hänen kädenpurkauksensa Putinin kanssa

Roberts ajaa Oregonin piirin kahdelle ja hänellä on edessään republikaani ja demokraatti tänä syksynä. Jos tämä on valonheitinvalo, Roberts tietää tarkalleen, mitä hän tekee. Seuraavassa tweettissä hän oli varma, että hänen sanansa tuovat lahjoituksia.

“Anna lahjoitukset alkamaan 3 2 1 ..” hän lähetti.

Robertsin kampanja ei ole antanut mitään virallisia lausuntoja asiasta, mutta ei ehkä tarvitse. Poliittisen toiveikas rehu antaa äänestäjille tietävän tarkalleen missä hän on.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − = 21

map