Hän on voinut olla kerran kyse bassista – ei diskantia, ollakseen selkeä – mutta nyt Grammy-palkittu taiteilija Meghan Trainor on kyse hänen Skechersista. Äskettäin kääntynyt punapää on yhdistynyt rakastettujen lisävarusteiden brändin kanssa Skechers Originalsin retro sneaker collecting kampanjan kasvoihin.

Kuten värikkäitä, helmeileviä, kukkaisia, rohkeita ja monipaneelisia kenkiä, joita brändi on tunnetusti tunnustanut alusta lähtien, Trainor antaa hänen kupliva persoonallisuutensa kameraan, poseeraa metallisessa hopeisessa takissa, jossa on pörröinen musta pää, ja pari lenkkareita, jotka osoittavat olevansa aina valmiita hahmottamaan ja osuma tanssilattiassa taakse-kohtausten laukausta ylä-ja alapuolella.

Meghan Trainor - Embed 2
Kohteliaisuus

Lisäksi laulaja on myös asetettu tähdellä groovy TV kaupallinen ilmassa ensi viikolla. Kuvien ulkonäöstä värikäs video on varmasti yksi mielestäni. Loppujen lopuksi se tulee olemaan “Ei”, Trainorin toisen albumin ensimmäinen single Kiitos, asetettu 13. toukokuuta julkaisuun.

Meghan Trainor - Embed 1
Kohteliaisuus

RELATED: Cara Delevingne sanoo “Hyväksyntä ei ole tärkein asia” Empowering Essay

“En voi odottaa matkustaa maailmaan ja nähdä kasvoni Skechersin myymälöissä – se silti räjäyttää mieleni! Se on kunnia ja unelma työskennellä iso brändin kuten Skechers “, hän sanoi lausunnossaan. “Uutta albumiani halusin muuttaa sen erilaisella äänellä ja tuoreella uudella ulkoasulla, mukaan lukien punaisten hiusten muutos. Mielestäni se vie luottamuksen riskiin ja on alkuperäinen. Skechers on todella hyväksynyt tämän viestin uudessa #MTrainSkechers-kampanjassa, enkä voi odottaa fanien näkemistä! “

Näyttää siltä, ​​että Trainor jatkaa edelleen rohkaisun positiivisten viestien levittämistä. Loppujen lopuksi hän teki niin vuoden 2016 Grammys-hyväksyntämenettelyn parhaan uuden esittäjän puolesta. “Anna mennä. Jatka sen tekemistä. Kirjoita joka päivä kappale. Kun sinulla on 200, kirjoita 500. Kun sinulla on 500, kirjoita 1000. Ja älä lopeta kirjoittamista, kunnes pääset sinne, missä haluat. Kirjoitin laulun kaksi päivää sitten. Jatka menemistä “, hän kertoi Hollywoodille sidoksissa olevista toiveista.

RELATED: Kuinka omaksua bassosi kuin Meghan Trainor

Unta, Meghan.