Vaikka Meghan Markle, tai sanomme Sussexin herttuatar, otettiin heti sisään Ison-Britannian monarkialle eilen hänen avioliitonsa Prinssi Harryn jälkeen, kuninkaallinen perhe on lisännyt hänet virallisella verkkosivustolla omalla sivullaan. 

“Tietoa” -sivulta, joka käsittelee Meghanin uudella nimellään, kertoo hyväntekeväisyyteen, joka kehittyi nuorena, kun hän tarjoutui vapaaehtoisesti Skid Row -kaupassa. Se selittää myös, miten 36-vuotias tuli kehittymään feministisen näkökulmansa. Osassa kuitenkin jätetään yksi erittäin tärkeä yksityiskohtia Marklen esihistoriallisesta menneisyydestä. 

Duchessin näyttelijäura on näennäisesti poistettu tässä osassa, eikä siinä mainita hänen pääosaa puvut tai muita tv-ohjelmia. Vaikka navigoit hieman enemmän, voit löytää uran kohokohdista hänen “Elämäkerta” -sivullaan, jossa mainitaan myös elämäntapa-sivusto, The Tig. 

“Yliopistonsa jälkeen Hänen kuninkaallisen korkeutensa työskenteli näyttelijänä elokuvassa ja televisiossa”, kertoo elämäkerta. “Hänellä oli erityisesti Rachel Zanen rooli sarjassa puvut seitsemän vuodenaikaa, täydentäen yli 100 jaksoa. Työskentelyllä Suits, The Duchess muutti Torontossa, Kanadassa, jossa esitys oli kuvattu; hän tuntee olevansa hyvin yhteydessä Kanadaan, koska hänestä tuli hänelle toinen koti. “

Hänen menestyksekkään uransa näyttelijänä hän kirjoitti ja muokkasi myös elämäntapa-sivustoa nimeltä The Tig, jota hän käytti foorumina keskustellakseen matkailuun, ruokaan ja muotiin liittyvien artikkeleiden lisäksi myös sosiaalisiin kysymyksiin, kuten sukupuolten tasa-arvoon. “

Meghan MArkle lead
WPA-allas

“Tietoja” -osiosta rohkeasti korostetaan hänen asemansa feministinä hänen lainausluettelollaan, joka lukee: “Olen ylpeä siitä, että olen nainen ja feministi.” Sivulla kerrotaan myös hänen osallistumisestaan ​​YK: n naisiin, World Vision ja One Young World -järjestöön ja selittäen, että “nämä varhaiset kokemukset auttoivat muuttamaan elinikäistä sitoutumistaan ​​esimerkiksi sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja naisten vaikutusvallan lisäämiseen”.

Seuraavina tulevina kuukausina Meghan valitsee uudet hyväntekeväisyysjärjestöt tukemaan kuninkaallista, koska hän on jo jättänyt jälkeensä rooleja edeltäviin syihin ennen häitä. 

Meganin uusi siskoni Kate Middleton korosti taiteen, lasten ja urheilun intohimoja hyväntekeväisyyteen ja tukee useita järjestöjä, kuten The National History Museum, East Anglia -sairaala ja Sportsaid.

Tarkkailemalla hänen vilpittömiä feministisiä näkemyksiämme olemme varmoja, että Meghan on useiden naisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kannattaja Isossa-Britanniassa Itse asiassa hän jo istuttanut siemenet puhuessaan Time’s Upin ja #MeToo: n liikkeistä Harryn, Prinssi Williamin ja Kateen rinnalla helmikuu. 

RELATED: Kuinka puhua Royal Wedding, vaikka et ole katsellut Royal Wedding

“Kuulin paljon ihmisiä, jotka puhuvat tyttöjen voimaantumisesta ja naisten vaikutusmahdollisuuksista – kuulet ihmisiä, jotka sanovat auttavan naisia ​​löytämään äänensä”, hän sanoi tapahtumassa, jossa korostettiin The Royal Foundation. “Olen periaatteessa eri mieltä siitä, koska naiset eivät tarvitse löytää ääntään, heillä on oltava valtuudet käyttää sitä ja ihmisiä on kehotettava kuuntelemaan.” 

“Tällä hetkellä niin monta kampanjaa, kuten #MeToo ja Time’s Up, ei ole parempaa aikaa jatkaa valoa naisille, jotka tunsevat itsensä voimakkaaksi ja ihmiset tukevat niitä”, hän lisäsi.