Meghan Markle’s Flared Midi -hame on Must-Have-trendi Fall-ja se on edelleen varastossa

Kun Meghan Markle ja Prinssi Harry saapuivat perjantaina Nottinghamiin ja tapasivat satoja hyviä toiveita ensimmäisessä virallisessa kuninkaallisessa tehtävässään, maailma pudotti. Mutta se ei ollut heidän suloisen julkisen retkensa laajuus.

Markle ja Harry irrotivat päällysvaatteet (Mackage-takki hänen ja samanlaisen laivaston takin hänelle) ja menivät sisään, jossa he osallistuivat useisiin aktiviteetteihin osana Maailman aids-päivää. Hänen upean takinsa alla tuleva kuninkaan päällään oli turtleneck-villapaita ja Joseph midi -hame ($ 626; mytheresa.com), joka oli yhdistetty mustalla Aritzia-vyöllä ($ 45, aritzia.com) ja mokkanahalla. Hänen suosi näyttää komealta sinisellä paidalla ja mustilla housuilla.

Prinssi Harry Meghan Markle
Adrian Dennis – WPA-allas / Getty Images
Prinssi Harry Meghan Markle
WPA-allas / Getty Images

Kun Markle seurasi prinssi Harryn kuninkaallisissa tehtävissään, ihmiset, jotka työskentelevät Terrence Higgins Trustin kanssa, hyväntekeväisyyteen, jota prinssi tukee, kuvasivat kuinka hyväntekeväisyys auttaa ihmisiä, jotka elävät HIV: n ja AIDSin kanssa. Markle ja prinssi Harry kannustivat ihmisiä olemaan pelkäämään testatuksi.

Prinssi Harry Meghan Markle
ADRIAN DENNIS / Getty Images

Prinssi Harry ja Meghan Markle vierailivat sitten Nottinghamin nykytaiteen näyttelykeskuksessa, jossa tapahtui tapahtuma, jossa merkittiin @THTorgukin isännöimä #WorldAidsDay. @THTorguk on suurin vapaaehtoistyöntekijä hiv: n ja seksuaaliterveydenhuollon palveluissa Isossa-Britanniassa. Muutama viikko sitten, prinssi Harry vieraili @THTorguk pop-up East Lontoossa selvittämään ilmaisia ​​itsetestaustarpeitaan, joita ihmiset voivat käyttää kotona. Tänään HRH ja Markle oppivat kuinka @TTorguk työskentelee Nottinghamissa tukemaan HIV: n ja AIDSin kanssa eläviä ihmisiä.

Kensington Palacein (@kensingtonroyal) yhteinen viesti

Pari vieraili myös Nottingham Akatemiassa nähdäkseen We Are Full Effectin, Prince Harryn ohjelman, jonka tarkoituksena oli estää nuoria osallistumasta rikokseen.

RELATED: Katso 11-vuotias Meghan Markle taistelu sukupuolten tasa-arvosta hänen ensimmäisessä ikäluokassaan

Harry ja hänen vaimonsa sitten pudotettiin kickboxing istunto ja katseli oppilaita suorittamaan “hip-ooppera”, joka tapaa valettu lavalla ennen kutsumalla sitä päivä.

 

 

Meidän olisi sanottava, että tämä oli yksi menestyvä kuninkaallinen retki.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 − = 22

map