Meghan Markle on vastoin Blake Lively tyylihenkipalkintoa

Meghan Markle: tyylin kuvake.

Okei, se ei ehkä ole kovinkaan ensimmäinen mieleenpainuvuodesta, kun ajattelet Sussexin herttuakuntaa (vaikka hän tekee hyvää työtä ottaen huomioon kaikki kuninkaalliset säännöt, joita hänen on noudatettava), mutta kuninkaalliset fanit ovat huolissaan, hänellä on loistava muoti, joka on syytä juhlia. Tai ainakin pokaalin arvoinen.

Meghan Markle Teen Choice Awards lead
Kuva Max Mumby / Indigo / Getty Images

Markle on nimitetty Choice Style Icon -palkinnoksi 2018 Teen Choice -palkinnolla, ja pidämme sormemme ristissä siitä, että hän todella esiintyy näyttelyssä 12. elokuuta, onko hän voittanut vai menettää.

Jotta kotiisi, että halunnut surffilauta (kyllä, surffilauta), hän joutuu kohtaamaan melko kova kilpailu. Muita ehdokkaita ovat Blake Lively, Chadwick Boseman, Harry Styles, Migos ja Zendaya, joten jos haluat royals vs. Hollywoodin,. 

Jos Markle kieltäytyy haluamasta häntä heitä kaikkia, he voivat äänestää (jopa 10 kertaa päivä, häiritsevästi omistettu), Twitterissä ja TeenChoice.comissa.

RELATED: Miksi Miley Cyrus pelasi Teen Choice -palkinnoilla viime hetken

On todennäköisesti turvallista sanoa, että Markle ei todellakaan tue häntä parhaiten ja kirkkaimmista seremoniaan (kuninkaalliset tehtävät …), mutta entinen näyttelijä saattaa vielä lisätä hänen pokaalikampanjaansa pian.

On ollut huijausta, että hänet voitaisiin harkita Emmyn ehdokkuudelle hänen töistään puvut, vaikka hänen mahdollisen nettoutuksensa mahdollisuudet ovatkin hieman ohut puvut ei ole voittanut aikaisemmin palkintoja. 

Et kuitenkaan koskaan tiedä, ehkä Markle-kimallus tulee täydellä voimalla. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 8 =

map