Huhuja on lentänyt Meghan Markle ja Prince Harryin läheisestä suhteesta (he saattavat olla liikkeellä yhdessä! jo olla !) ja nyt näyttää siltä, ​​että Markleilla on jälleen yhteyttää kuninkaallinen perhe – vain tällä kertaa, sillä ei ole mitään tekemistä hänen beau.

puvut näyttelijä ja Kate Middleton, joka odottaa kolmannen lapsensa, näyttävät olevan samanlaisia ​​muotiasusteita. Ja se tuli runsaasti selkeäksi, kun Kate astui ulos pukeutumisessa, joka näyttäisi tavalliselta vaatteelta, jota Markle kerran käytti – mutta mutkissa.

Tiistaina Anna Freudin lasten ja perheiden kotikaupungin kalaa illallinen Kensingtonin palatsissa Kate pukeutui mustaan ​​pitsiin Diane von Furstenberg -paidalla, jossa oli scalloped-pääntie ja kolmen neljänneksen pituiset hihat. Hänen pieni vauvakupu oli näkyvissä, kun hän tervehti vieraita ja näytti positiivisesti säteilevältä.

Meghan Markle, Kate Middleton - Embed
Frank Augstein / Getty; Frederick M. Brown / Getty Images

Takaisin vuonna 2012, Markle osallistui A Perfect Perfection Union: ennustajat ennakkoluuloja ja voimaa tapahtumasta West Hollywoodissa, Kaliforniassa, pimeässä pitsiä scalloped pääntie mekko omasta. Lukuun ottamatta hieman eri sävyä, ainoa huomattava ero heidän ulkonäönsä välillä? Markle lyhyt hemline vs. Kate lattiapintainen muotoilu.

RELATED: Meghan Marklen ja prinssi Harryn välinen sitoutuminen voi vaikuttaa kuninkaalliseen perheeseen näin

Jos Markle ja Prinssi Harry suhde edelleen kukoistaa, meillä olisi vetoa, että pitsi mekko ei ole ainoa asia, jolla nämä molemmat ovat yhteisiä.

Kuka tiesi, että Kate ja Meghan jakavat samanlaiset vaatekaapit?