Jos olet Britannian kuninkaallisen perheen jäsen, pukeudu tietyllä tavalla, ei sattumalta. Mekot on kiillotettava, pöytäkirjaa noudatetaan yleisesti, ja pyykinlista sisältää erityisiä sääntöjä vaatekaapista.

Mutta se ei tarkoita royals ei voi olla rento. Jopa Uber-kiillotettu Kate Middleton on värittänyt sen joskus, mutta perjantaiaamuna se oli prinssi Harry ja Meghan Markle vuorollaan pitämään asiat epävirallisina. Kun vieraili Bathissa Englannissa U.S. Team -tutkimuksia varten vuonna 2018 Invictus-pelit, sitoutunut pariskunta poistui rennommalla asuillaan ja sen päälle sovitettiin.

Meghan Markle and Prince Harry
Samir Hussein / WireImage

Jotkut pariinsovitus voivat olla maksuttomia tai kovaa, mutta ne vetäytyivät sujuvasti hyvin.

Heillä kaikilla oli Invictus Games -merkkinen polo-paita, joka osoitti tukevansa syytä. Markle käytti hänen suosikkiaan Mother Denim -mekkiä (samanlaisia ​​täällä) ja oliivi-vihreää Aritzia-kaaria (Harryn Shop), kun taas Harry suunnitteli paitaansa tummilla housuilla ja Invictus Games-takin.

RELATED: Kaikki asiat Meghan Markle luopuu naimisiin prinssi Harry

Invictus-pelit ovat paralympiakilpailu haavoittuneiden ja toipumassa veteraanien ympäri maailmaa ja prinssi Harry perusti heidät Lontooseen vuonna 2014.

Tämän vuoden pelejä pidetään lokakuussa Sydneyssä, joten entistä enemmän Invictus Games -vaihdemoottoreita on todennäköisesti Harry ja Meghanin tulevaisuudessa.