Meghan Markle ja prinssi Harry kertovat, ettei heillä ole omia lapsiaan

Ei ole kovinkaan yllättävää meitä Meghan Markle -huhujen avulla näinä päivinä. Näyttää siltä, ​​tekevätkö hän ja Prinssi Harry hyvää hyväntekeväisyyspallo-ottelussa vai piiloutuessaan väitetyllä loma George ja Amal Clooney (# urottu) kanssa, he armostavat otsikoita kertomalla kaikesta avioliiton vaivoista ja voitoista vauvan spekulaatioon, koko heinää.

Mutta vaikka tietäisimme, se ei pysäyttänyt meitä suorasta ahdasta viimeisimmästä kuninkaanlähteestä tulevasta ilmestymisestä: hän ja Harry eivät ehkä ole täysin huolta lapsistaan.

Me tiedämme, mitä?

Meghan and Harry kids lead
Allas / Samir Hussein

Ennen kuin pääsemme itsemme täällä, niin pitkälle kuin me tiedämme, ei, Markle ei ole raskaana. Mutta jos hän olivat vauva Harryn kanssa, kuninkaallinen asiantuntija Marlene Koenig teki hätkähdyttävän syytteen siitä, kuka todella olisi vastuussa.

Hänen mukaansa kuningatar Elizabeth on se, jolla on tosiasiallinen oikeudellinen huoltajuus muutamilla pienemmillä royaleilla – ei heidän vanhemmillaan.

“Suuri on alaikäisten lastenlasten oikeudellinen huoltajuus”, Koenig sanoi. “Tämä johtuu kuninkaan George I: lle [joka hallitsi 1700-luvun alkupuolella], eikä lakia ole koskaan muutettu, koska hänellä oli erittäin huono suhde hänen poikansa, tuleva kuningas George II, joten heillä oli tämä laki, jonka mukaan kuningas oli hänen lapsenlapsensa vartija. “

RELATED: Queen Elizabeth Really ei ole täällä Meghan Markle: n isä draamalle

Jos pidät laskun, se tarkoittaa, että tämä laki on kirjaimellisesti 300 vuotta vanha. Koenigin mukaan se kuitenkin teknisesti hyväksyttiin enemmistöpäätöksentekijän hyväksynnällä vuonna 1717. Tuomioistuin päätti, että “valvontaoikeus laajennetaan lapsenlapsiin ja tämä oikeus kuuluu Hänen Majesteettansa, kuninkaan kuninkaalle, jopa isänsä elinikä.”

Vanhoilla lailla tämä “uusi tieto” ei ilmeisesti ole uutinen. Se tarkoittaa myös sitä, että prinsessa Diana ja prinssi Charles ei olisi teknisesti ollut huoltajuus Prince William ja Prince Harry joko, tosiasia, että Koenig väittää viitattiin avioeronsa aikana.

kuninkaalliset embed
Kuva Tim Graham

“Vankeusasiakirjaa ei ole sisällytetty [näihin avioeroasiakirjoihin], koska he eivät laillisesti huolehtineet lapsistaan ​​alusta”, Koenig sanoi.

Koenig sanoi myös, että tämä koskee prinssi William ja Kate Middletonin kolme lasta, prinssi George, prinsessa Charlotte ja prinssi Louis.

Ei vielä sanaa siitä, olisiko tämä pidettävä vuoden 2018 oikeustilassa … mutta toivottavasti kukaan ei koskaan tarvitse selvittää. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 7 =

map