Meghan Markle Asettaa uudet Royal Beauty -standardit yksinkertaisella hääpäivällä

Meghan Markle on rikkonut kuninkaallisia kauneusstandardeja, koska hän astui valokeilaan Prinssi Harryn pian tulevaksi morsiameksi. Hän on kuluneet huulikiilto lounaalle kuningattaren kanssa, ja hänen matalat, sotkuiset pullat ovat täydellinen vastakohta Kate Middletonin tyylikkäistä kynttilöistä. 

Meghan Markle
Jonathan Brady / PA Wire / AP

RELATED: Meghan Markle ja Prinssi Harryn Royal Wedding in Photos 

Markle jatkoi kapinallisia kauneudenpiirejä hääpäivämiksineen, jonka loi julkkis meikkitaiteilija Daniel Martin. Entinen puvut tähti, joka on tiukan eyelinerin tuuletin, nosti silmän meikkiä pukeutuneena pehmeällä, hieman savuisella taupe-luomivärillä ja mikä näyttää olevan ruskea eyeliner. Punaisen huulikiilto pyyhkäisi Marklein silmämeikkiä ja osoitti lisäksi, että hänellä on affiniteetti kaikkien suosikkihahmojen 90-luvun kauneuden suuntaan. Herkät kulmat ja säteilevä, hehkuva iho täydensivät ulkoasua. 

VIDEO: Kauneuskoulu: Meghan Markle’s Blowout

Yhdistetty, Marklen yksinkertainen matala, löysä kynnys, savuinen silmä ja vaaleanpunainen huulikiilto ovat asettaneet uudet kuninkaalliset kauneusstandardit. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + = 11

map