Milloin viimeksi olet nähnyt kuningatar Elizabeth suudella Prince Philip virallisessa kuninkaallisessa tapahtumassa? Vai onko Kate Middleton höyhennyt prinssi William? Jos olet ottanut sen itsellesi seuraamaan kuninkaallista PDA: ta (mistä tahansa syystä, ei tuomiota), tiedät, että se on ollut jonkin aikaa, mutta ole varma, että sillä ei ole mitään tekemistä heidän suhteensa kanssa.

Royals on tunnetusti napitettu osoittamaan PDA-muotoja julkisesti, mutta Prinssi Harry ja Meghan Markle ehkä eivät ole saaneet tätä muistioa. Kyllä, heidän kiintymysnäytöt ovat olleet suhteellisen vähäisiä, mutta se, että he osoittavat romanttisia eleitä kaikille yleisölle, on kiinnitettävä huomiota siihen, koska se merkitsee voimakasta kontrastia siihen, miten muut perheet lähestytään (tai eivät lähesty ) romanssi.

Torstai oli täydellinen esimerkki tästä. Markle katsoi, että hänen miehensä voitti hyväntekeväisyysturnauksensa 2018 Sentebale Polo -kilpailussa, ja antoi hänelle palkinnon, kun hän varasti Harryn nopean suudelman, joka oli koristeltu tyylikkäässä, Yhdysvaltain Polo-yhdistyksen (USPA).

Prinssi Harry and Meghan Markle
Tim Rooke / REX / Shutterstock

Tuskin skandaali, tiedämme, mutta silti kannattaa huutaa. Miksi niin? No, kuten olemme aiemmin ilmoittaneet, säännöt voisivat olla vähemmän nuoren prinsen kannalta, koska on äärimmäisen epätodennäköistä, että hän tulee olemaan kuningas jonain päivänä.

RELATED: Meghan Markle’s J. Crew laukku on myytävänä alle 100 dollaria juuri nyt

“Prinssi William voisi jonakin päivänä olla kuningas”, William ja Harry entinen hovimestari Grant Harrold selittivät Aika aikaisemmin tänä vuonna. “Siinä on hyvin tiukat säännöt. William ja Kate ovat nykyaikaisia, mutta tekevät silti kirjaa. “

Nähdäksemme sen, Meghan ja Harry ovat enemmän kuin kunnossa.