Meet Holychild, yhtye ensimmäisen Apple Watch Commercialin takana

Apple on jo kauan ollut mainoksissaan luovissa mainoksissaan – etenkin musiikkivalinnoissa. Voitaisiin väittää, että Steve Jobs on yksin vastuussa katastrofista The Ting Tings, Jet, Chairlift ja Feist, muun muassa kuuluisuuteen. Ja Apple Watchin odotetulla paljastumisella yhdistyvät toinen nouseva indie-bändi: Holychild, college-tyynyjen Liz Nistico ja Louie Diller esittämä elektro-pop-duo tarjosivat kirkkaan ja kuplan, sykkivän indie-hyvyyden kiiltävän, pyörivän lisävaruste.

“Se on niin kunniallinen, enkä tiedä, tuntisiko se tällä tavoin millä tahansa muulla brändillä”, Nistico kertoo Tyylissä. “Applen mainoksissa on jatkuvasti hienoa musiikkia.” Hänen yhtyeensä ja musiikillisen luottamuksensa, Diller, kaikuilee hänen tunteitaan. “Apple huolehtii paljon esteettistään ja esityksistään”, hän sanoo. “Heillä on aina taipumus olla taiteellisia.” Applen valinta, “Running Behind”, on itse asiassa yksi Holychildin vanhimmista kappaleista, joka julkaistiin alunperin viime syksynä. “Se antaa hienon maun siitä, mitä olemme työskennelleet”, lisää Nistico.

RELATED: Ensimmäinen esitys Latinalaisen Superstarin Thalia Sodin linjalla Macy’ssa

Lyhyt silmäyksellä bändin tulevan debyyttisen tietueen kappaleen listalle, Bratin muotokuva tulee tulemaan (2. kesäkuuta) paljastavat lukuisat poliittisesti polttoainekysymykset, jotka he aikovat puhua henkisesti: “Nasty Girls”, “Money All Around” ja “Diamonds on the Rebound” kaikki kommentoivat naisten ja miesten roolia kulttuurimme, sukupuolten ihanteet, odotukset ja vallan dynamiikka sekä kuluttajuus. Nistiko ja Diller ottivat kiinni kiertueestaan ​​tulevan julkaisun edistämiseksi (he jatkavat Passion Pitin avaustyönä keväällä). Tässä on ote keskustelusta:

Ensin, miten te kaksi tapasitte?Nistico: Kun olimme junioreja George Washingtonin yliopistossa Washington D.C. Louie oli tanssiluokan musiikillinen säestäjä.

Diller: Se oli moderni tanssiryhmä, ja opettaja oli melko vaativa. Hän pyysi, että sävelin sinfoniat pianolla, rumpuilla, näppäimistöllä ja lyömäsoilla. En tiedä voinko koskaan tehdä sitä uudestaan.

Kuinka tajuat, että halusit tehdä musiikkia yhdessä?Diller: Eräänä päivänä luokkahuoneen jälkeen räpäytin Radioheadin “Pyramid Song”: lla, ja Liz oli ainoa luokassa, joka tajusi, että se oli Radiohead. Olin heti piirretty hänelle, ja päädyimme pitkään puhumaan musiikista. Lähetin hänelle eeppisen soittolistan, ja hän lähetti minut takaisin.

Puhutaan Bratin muotokuva tulee tulemaanMikä on brat pop juuri?Nistico: Se on olennaisesti sarkastinen popmusiikki, tai kapinallinen popmusiikki. Me ehdottomasti rakastamme pop-rakastamme tarttuvia melodioita ja rakastamme työskennellessä pop-muodossa, mutta samaan aikaan joukko joustovaiheista on kokeellista ja monet rytmit ovat mielenkiintoisempia. Louie opiskeli rummut tämän Kuuban hämmästyttävän Kuuban rumpalin kanssa.

RELATED: Song I Have on Repeat: “Yö Josh Tillman tuli minun asuntoon”

Diller: Se oli viime kesänä collegein ennen kuin astuin todelliseen maailmaan, ja halusin vain tehdä jotain hullua. Vietin loput säästöistänne ja tutkin Afro-Kuuban rummut ja lyömäsoittimet tämän maailmankuulun rumpalin, Giraldo Piloton kanssa, ja asunut hänen kanssaan talossa Havannassa. Se perustettiin kanadalaiseen kansainväliseen rumpuorganisaatioon nimeltä Kosa.

Kuinka tyytyväinen olet Apple Watch-kaupasta?Diller: On surrealistista, että se tapahtuu meille. Se on serendipitous hetki, kun tähdet kohdistuvat.

Nistico: Enemmän kuin mitään, se laajentaa ihmisten toimintaympäristöä, johon voimme päästä, mitä haluamme sanoa. On mukavaa laajentaa yleisöömme ja olla vaikuttava keskustelu kulttuurimme kanssa näistä asioista, jotka vaivaavat meitä.

Diller: Ja he eivät sekoittaneet kappaleitamme lainkaan. Se on jotain, mistä olemme erittäin ylpeitä.

Ennakkotilaus Bratin muotokuva tulee tulemaan 10 dollaria iTunes Storessa.

RELATED: Mary Lambert puhuu Macklemore, äiti farkut ja kampanjointi musiikin kautta

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 − 77 =

map