Meet Gregg Sulkin, uusin murskaus Marvel’s Runawaysista

Gregg Sulkinille laskeutuu rooli Hulun odotetusta superhero-sarjasta Marvel’s Runaways oli koko pelinvaihtaja – varsinkin kun brittiläinen näyttelijä oppinut, että kuuntelevien teini-ikäisten tuottajat kuuntelevat O.C. ja Gossip Girl oli asetettu tuottamaan show. “Mielestäni jokainen nuori näyttelijä kuulee sanat Marvel, Josh Schwartz ja Stephanie Savage ja on erittäin kiinnostunut projektista”, Sulkin totesi hiljattain Tyylissä. “Josh ja Steph ovat neroja, ja he tietävät tarkalleen, mitä he tekevät, kun he antavat yleisölle tarpeeksi rakastua hahmoihin, mutta pidättäytyvät niin paljon, että yleisö haluaa enemmän.”

Näyttely, joka seuraa joukkoa teini-ikäisiä, jotka yhdessä kokoavat vanhempiensa pahan ryhmän, on jo kiinnitetty O.C. Marvel Universumin. Niin, sulkin ajattelee, että se on oikeudenmukainen tunne? “Kyllä, mutta mielestäni se on sekoitus muutama muu näyttely, myös” Teeskentelee tähti, jolla on myös rooleja Sievät pienet valehtelijat ja Waverly Placen velhot, sanoi. “Se on vähän kuin Stranger Things, ja sen kiiltävä pimeys on samanlainen Gossip Girl. Esityksemme on hauskaa. Et vain halua palata kuhunkin jaksoon; olet innoissasi seuraavasta kohtauksesta. “

Tietysti saippua-teatterin lisäksi näyttely juurtuu Marvelin superhero-pakattuun saagaan – ja tämä oli toinen merkittävä piirre Sulhasille, joka soittaa jock-meets-engineering -hahmolla Chase Stein. “Olen aina ollut Marvelin fani, varmasti”, hän sanoi. “Olin enemmän urheilussa kuin sarjakuva kun olin lapsi, koska halusin olla jalkapalloilija ja keskityin siihen enimmäkseen. Mutta kun aloin elää elokuvasta, aloin todella arvostaa Marvel-tarinoiden viestiä. Rakastan mitä brändi edustaa moninaisuuden suhteen, ja luulen, että elämme ajankohtana, jolloin maailma tarvitsee sitä enemmän kuin koskaan. “Selaa Sulkinin kanssa tapahtuvaa koko keskusteluamme ja Marvel’s Runaways tänään (21.11.) Hululle. 

VIDEO: 5 onnistuneita elokuvia TV-ohjelmien perusteella

Olette toiminut 10-vuotiaasta lähtien. Onko sinulla koskaan ollut hetki, jolloin sinun oli todella otettava vastuu omasta tulevaisuudesta, miten nämä merkit tekevät?
Kyllä ehdottomasti. Kasvoin kauniissa kotitaloudessa. Minulla on vanhempi veli, joka on nyt naimisissa, ja me kaikki olimme erittäin tukevia toisillemme. Olin kuitenkin yksin, kun muutin Amerikkaan [Lontoosta] 17-vuotiaana. Minun piti tehdä uusia ystäviä, ja ensimmäistä kertaa minun piti oppia tekemään kaiken omasta, kuten laskujen maksamisesta. Minun täytyi ottaa elämäni omiin käsiinsä ilman hyvin huolehtivaa ja rakastavaa äitiä, ja se oli hyvin, hyvin pelottavaa. Näyttelyssä, kun hahmamme tietävät, että vanhemmat eivät ole niitä, jotka näyttävät olevan ja ovat “pahoja”, Chase joutuu ottamaan elämänsä omiin käsiinsä. Hänen täytyy yrittää selvittää, mikä on parasta hänelle ja ryhmälle, ja se erottuu parhaimmiston selviytymisestä.

Ensimmäiselle naiselle, jonka rakastin ja rakastan aina. Hyvää syntymäpäivää äiti! Vaikka olen nyt aikuinen ja olen valmis tekemään asioita omasta, mielestäni on reilua sanoa, että olen aina muumion poika. Kiitos, että olet paras äiti pojalle, jolla oli suuret unet ja ainutlaatuinen mieli. Et koskaan epäillyt minua, ette koskaan kyseenalaistanut minua, olet aina tukenut minua. Kiitos. (Sivuhuomautus: Rakastan sitä, kun olet LA: ssa. Pesini ei ole koskaan ollut niin puhdasta.)

Viesti, jonka Gregg Sulkin (@greggsulkin) jakaa

Kun olit teini, mikä oli sinun suhteesi vanhempiesi kanssa?
Näyttelyn koko kohta on se, että jokainen teini luulee vanhempiensa olevan pahoja – mutta entä jos he todellisuudessa olisivat? Minulla oli hyvin normaali kasvatus. Olen hyvin lähellä äitini. Hän on kaikkein kannattava henkilö maailmassa. Isäni on ollut mentori koko elämässäni, lähinnä liiketoiminta ja taloudellinen vakaa asema. Olen aina menossa isäni neuvoa. Chase, luonani, ei todellakaan ole tuota ylellisyyttä. Hän haluaa, mitä minulla oli, mikä on avoimen oven politiikka vanhempiensa kanssa. Hän haluaa mennä vanhemmilleen ja puhua tietyistä asioista, olipa kyseessä rakkaus tai hänen intohimonsa. Onneksi ensimmäisen kauden aikana tekniikka tuo Chasea ja hänen isänsä lähemmäksi ensimmäistä kertaa elämässään. Chase on kuitenkin hieman epävarma tilanne. Hän rakastaa isäänsä – ja vaikka hän ei ole ystävällisin, lämpimin ja ystävällisin isä, hän on edelleen hänen isänsä. Joten Chase on tahmeassa tilanteessa, kun hän tietää, että hänen isänsä on paha ja että hän tarvitsee tuoda hänet alas.

Mitä haluaa työskennellä Josh Schwartzin kanssa, joka tunnetaan luomasta teini-klassikoita O.C. ja Gossip Girl?
Josh Schwartz on yksi suosikkini ihmisistä planeetalla. Sanoin hänelle viimeisen viikon leikkauspuolelle, “Josh, et ymmärrä – haluaisin olla sinä päivänä.” Hän oli kuin “Sinun täytyy laittaa tequila alas.” Olin kuin: “Josh, minulla on ollut vettä jo toistaiseksi. Aion itse asiassa avata.” Hän oli kuin, “Great! … Laita tequila alas,” [nauraa]. Hän on mukavin, hauskin, lämpimin ja ystävällisin henkilö. Hän ja Stephanie ovat ilo työskennellä. 

Kuten isä. Kuten poika.

Viesti, jonka Gregg Sulkin (@greggsulkin) jakaa

Sinä olet ollut aiemmin näyttelyissä, kuten raivoissa tuulettimissa Sievät pienet valehtelijat ja Waverly Placen velhot. Onko sinulla ollut hulluja faneja kohtaamisia?
Mielestäni hulluin oli Brasiliassa. Olen työskennellyt intohimoisten fanien kanssa elämässäni, mutta he suhtautuvat intohimoisesti kokonaan uudelle tasolle. He yrittivät murtautua siihen, missä ystäväni ja minä olimme, ja kun lähdimme tiloistamme, meillä oli ihmisiä, jotka kirjaimellisesti tavoittelemme autoja kadulla. Tunsin olevani yksi Beatlesista. Meillä oli poliisin kanssa ampuma-aseita, koska se oli todella vaarallista siinä vaiheessa. Satoja ihmisiä leiriytyi ulkopuolelle, missä olimme yöpyä, huutaen ja huusivat viisi päivää suoraa. Se oli hurjempi kokemus. En voi odottaa, että Brasilia ja Etelä-Amerikka näkevät tämän näytelmän. Olen jo varoittanut valintaa varmistaakseen, että he tuovat mukanaan suuren kehon vartijan [nauraa].

Miten valitset, mitä jaat seuraajiesi kanssa ja mitä haluat pitää yksityisenä?
Rakastan Instagramia, ja haluan jakaa asioita, jotka ovat tärkeitä minulle – perheeni, intohimoni, eläimet ja luonto. Mutta minä vain teen sen jos ja kun haluan – esimerkiksi en halua jakaa hetkiä ihmisten kanssa sisään hetki. En todellakaan halua live streaming; Pidän hetkinä elämässäni minun hetkiä ja sitten jos katson myöhemmin myöhemmin, voimme jakaa ne, jos haluan. Joskus lähetän itsemurhan vain sanomaan: “Mikä on?” minun fanit ja antaa heille tietää, että minä ajattelen heitä. En todellakaan laita liikaa aikaa tai ajatellut sitä. Luulen, että lähetän saman asian, onko minulla ollut yksi seuraaja tai 3,6 miljoonaa seuraajaa. Pidän app!

��

Viesti, jonka Gregg Sulkin (@greggsulkin) jakaa

Oletko tahallaan yrittänyt sulaa sydämesi eläinkuviesi kanssa?
Aww! Rakastan eläimiä. On hauskaa, että olin elokuvafestivaalilla viime viikonloppuna ja Ian Somerhalder ja Nikki Reed saivat humanitaarisen palkinnon eläinten kanssa tehtävistä töistä. He antoivat minulle paljon inspiraatiota, koska luulen, että haluan tehdä jotain. Tiesin, että liian monilla eläimillä ei ole kotia, ja haluaisin kumppanuusorganisaation kanssa tai tehdä omasta. Minulla oli koira kasvaa, ja hän oli kotini rakkaus ja sydän. Haluan todella saada koiran, toivottavasti seuraavien parin kuukauden aikana. Eläimet ovat ihmisten kaltaisia ​​- niitä on käsiteltävä oikein, rakastettava ja hoidettava. Näyttelijänä on erittäin kova saada koira, koska olen aina matkalla. Mutta minä rakastan koiran valokuvien ottamista varmasti.

Lähetät myös paljon paidottomia valokuvia. Kuinka monta kuvaa abs- tai flexed-hauista on liian monta mielestäsi? 
On hauskaa sanoa, että koska äskettäin, oli luultavasti yhdeksän kuukautta, jolloin en lähettänyt mitään. Ja luultavasti ei lähetä paljon muuta lähikuukausina. Syy siihen, miksi jakan Instagram-tarinoita kun työskentelen, on se, että toivon inspiroimasta ihmisiä, kun he katsovat tarinaa, jotta he ajattelisivat itselleen: “Oi, minun pitäisi mennä kuntosalille tänään.” Käynti kuntosalille ei ole todella paljon turhuutta – se on enemmän terveellistä. Jos menet kuntosalille, äkkiä mieli muuttuu terveellisemmäksi. Joten siksi haluan jakaa mitä tahansa kuntoiluun. Jokaiselle oma, mutta minä olen näyttelijä ja kunto on osa elämääni. Joten et näe paljon enemmän paidottomia valokuvia seuraavaan hetken aikaa.

Elämä, minä rakastan sinua. #mexico #cabo @grandfaloscabos @zaringgroup

Viesti, jonka Gregg Sulkin (@greggsulkin) jakaa

Mikä on sinun suosikki hemmottelu?
Voit kirjaimellisesti sanoa tämän, ja katson, ja näen tyhjän evästeen kääreen, jota annoin eilen illalla. Suklaapikkuleivät, hyi, Minä vain rakastan heitä. Minä todella rakastan heitä pehmeästi, mutta kovaa, jos se on järkevää. Jos näen suklaa-sirun evästeen, on erittäin vaikeaa vastustaa. Koska olin erittäin tiukka ruokavalio kolmesta neljään kuukauteen, kun olimme tekemässä näyttelyä, oli vaikea minulle, niin lomien aikana … rukoilen, että en pääse 10. tammikuuta. raskaampi kuin mitä olen nyt. Se on helppo tehdä, koska se on hämmentävä sää ja voit laittaa tulen ja alkaa juoda viiniä. Sitten kaksi kuukautta myöhemmin, sinulla on ollut 14 jääkauden kiitospäivää, neljä jäljellä olevaa joululomaa, ja sinä tulet takaisin edes katselemaan itseäsi. Mutta tiedät mitä, tämä on aika tehdä se, ja tapa, jolla näytät, ei ole kaikki. Onni on paljon tärkeämpää. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 + = 66

map