Me toivomme, että katsomme uudistuneena Michelle Obaman jälkeen

Kun mukava ja rentouttava loma Hawaiissa miehensä, presidentti Barack Obaman ja tyttärien, 18-vuotiaan Malian ja 15-vuotiaan Sasha Michelle Obaman kanssa, palasi Air Force Oneen sunnuntaina palatessaan Valkoiseen taloon yhtä virkistävä kuin koskaan. Samaan aikaan olemme kompastuneet töihin hieman myöhään tänään lomaa jälkeen, hiukset hieman hämmentynyt ja meikki ei ole niin asiantuntevasti kuin tavallista. FLOTUS, opeta meille vaivattomasti!

Ensimmäinen Lady näytti upealta, yhdistettynä flirty painettu mekko tasainen musta sandaalit, hänen hiukset vedetty takaisin yksinkertainen lantionkipeä.

SHOP TREND:

 Obamas Return from Hawaii - Asos Ruffle Dress EMBED
kohteliaisuus

Painettu laivastonsininen mekko, 45 dollaria; asos.com.

 Obamas Return from Hawaii - Lesather sandal EMBED
kohteliaisuus

Litteä gladiaattorisandaali, 76 dollaria; nordstrom.com.

Näytti siltä, ​​että Obaman perheellä oli mukava aika heidän vuotuisella hawaijilaisella lomaillallaan palaten saarivaltioon, jossa presidentti syntyi vuosittain lomien aikana.

VIDEO: Obaman perheen Kaloraman kotiin

 

RELATED: 8 suunnittelijat Kerro meille, mikä on pukeutua First Lady Michelle Obama

Ja nyt, kun alle kolme viikkoa on jäljellä Valkoisessa talossa, meillä on vain niin paljon aikaa, että First Lady -hahmo on vartalo. Mutta meillä on tunne, että hän jatkaa astumasta upeisiin asuihin, jopa Valkoiseen taloon, kun perhe siirtyy uudelle kodilleen Kaloraman D.C.-asuinalueella 20. tammikuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map