Me rakastamme tämän tyhmän salaliittoteorian, jonka Anne Hathawayn mies on todella Shakespeare

Onko koskaan huonoa aikaa tyhmä julkkis-salaliittoteoria? 

Nykypäivän “niin tyhmä emme saa tarpeeksi sitä” uutiset, me esitämme: Anne Hathawayn aviomies: Itse asiassa William Shakespeare Reincarnate?

OK, kuuntele meitä (internet) ulos. Niin kauan kuin opiskelijat ovat korostaneet useissa seitsemännen luokan englantilaisessa luokassa, Anne Hathaway on sekä 35-vuotiaan Princess Diaries tähti (älä unohda juuria, Anne) ja 1600-luvun runoilija ja näytelmäkirjailija William Shakespeare.

Mutta tontti sävyttää vielä … Fanit ovat vakuuttuneita siitä, että Hathawayn aviomies (“todellinen” nimi Adam Shulman), jota hän nauttii vuonna 2012, muistuttaa Bardia – ja vaikka on vaikeaa Todella sanoa (meillä on vain muotokuvia, joista useimmat eroavat suuresti kirjoittajan kuvauksissa), voimme ehkä nähdä, mitä he sanovat tästä muistuttavasta:

ensi-ilta Of Neon's 'Colossal' - Arrivals
Steve Granitz / Getty Images
 Cobbe portrait of William Shakespeare (1564-1616), c1610.
Heritage-kuvat / Getty Images

Anne Hathaway tunnustaa “Rage-historian”

Tietenkin teoria on puhjennut hieman Twittersfordin, jossa käyttäjät järkyttävät “Shakespearen paluuta” keinona toteuttaa lupaus tehdä Hathaway kuuluisaksi hänen seuraavassa elämässään tai keinona tehdä hänen huonoa kohtelua hänen vaimonsa ollessa elossa.

Uskottavuus syrjään, ei tämä ole täysin tehdä teidän muutoin juoksutettu tiistai? Siunaa teitä, Twitter-salaliittoteoriantajia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 68 = 70

map