Matt Damonin vaimo Luciana Barroso lyö punaista mattoa päällimmäisenä, mustana mekossa

Aika's Up

Kun Matt Damon vannotti “päästä takapenkille ja sulkea hänen suunsa jonkin aikaa” hänen kiistanalaisista huomautuksistaan ​​seksuaalisesta häirinnästä, supistaminen tähti ja hänen vaimonsa saapui punainen matto maailman ensi-ilta Vahva tiistaina pää-to-toe musta.

Luciana Barroso, Damon 12 vuoden vaimo, osallistui N.Y.C. tapahtuma pukeutumiskoodissa, joka näytti kannattavan feminististä aloitetta Time’s Up. Barroso kantoi osittain pelkkä polvipituinen LBD kanssa syöksyä illuusio kaula-aukko ja vastaavat pumput, kun taas hänen toimija mies perässä (kirjaimellisesti) musta painike-up pariksi bleiseri ja vastaavat housut.

Matta Damon Luciana Lead
Dimitrios Kambouris

Viimeisimmän vierailun aikana Tänään osoittavat, Damon ilmaisi tukensa #MeToo liikettä, kertoo isäntä Kathie Lee Gifford, ”Toivon hartaasti olisin kuunnellut paljon ennen kuin punnitaan tästä,” viitaten huonosti sai huomautuksia hän teki joulukuussa. “En halua jatkaa kenenkään kipua mitä tahansa tai sanon. Siksi olen todella pahoillani. “

RELATED: Matt Damon pahoittelee hänen aikaisempaa seksuaalista väärinkäytöksensä kommentteja

Damon siinä samoilla tuntemuksia aika menee: ”Paljon niistä naisista ovat hyvät ystävät ja rakastan heitä ja kunnioittaa niitä ja tukea sitä, mitä he tekevät ja haluavat olla osa tätä muutosta ja haluavat mennä mukaan matkalle. .. mutta minun pitäisi päästä takapenkille ja sulkea suuni hetkeksi. “

Barroso ja Damon nostavat neljä tytärtä, joista yksi on Barroson edellinen avioliitto.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 + = 41

map