Jos olet ikinä miettinyt, miten Mary-Kate ja Ashley Olsen suunnitellut hääpuvut saattavat näyttää, älkää speculate enää. Tyylikäs duo The Rowin ja Elizabeth & Jamesin takana hiljattain loi mekon hyvälle ystävällelleen Molly Fishkinin Los Angeles -vuorille. Eteerinen, boheemainen luomus on valmistettu valkoisesta pitsiä ja siinä on sarakkeen siluetti, kampasimpukka ja kellohihnat. Fishkin, joka on tyylilaji, tunsi asiantuntevasti puvun, jossa oli harmahtavaa Manolo Blahnikin krokotiili-dioja, pitsi mantillahuivi ja minimaaliset korut.

Olsens, jotka ovat tunteneet morsiamen lähes 15 vuotta ja tarjoutunut suunnittelemaan hänen pukeutumisensa, eivät olleet ainoat tähdet, jotka osallistuivat hääpäiväjuhliin. Fishkinin kaveri, Stevie Nicks, puhui vastaanotosta ja jopa murskasi hänen kappaleensa “Landsliden” improvisoitu suorituskyky.

Vaikka tämä oli heidän ensimmäinen hääpuku pyrkivät, sisaret ovat selvästi ammattilaisia. Emme voi vain ihmetellä: ovatko he työskentelevät toista Dreamy-mallia varten Mary-Kate’n tulevista naapurustot Olivier Sarkozylle? Vain aika näyttää.

Plus, katso 100 mieleenpainuva julkkis häät hetkiä meidän galleriassa!