Mary-Kate ja Ashley Olsen näyttävät heidän figuureineen rantojen uima-asuilla Ranskan Rivieralla

Mary-Kate Olsen ja Ashley Olsen ovat kaksi kiireistä mehiläistä, mutta seisokki näyttää varmasti hyvältä niiltä. Muodikas sisaret matkustivat Ranskan Rivieraan, jossa lauantaina järjestettiin tähtikuvioinen häät taidekollektorin Alberto “Tico” Mugrabiin ja Colby Jordanin kanssa, ja he tekivät suurimman osan matkansa hauskoilla päivillä auringon alla Hôtel du Cap -Eden-Rocin allas Antibesissa, Ranskassa.

Mary-Kate esitteli hahmonsa yksinkertaisella, mustalla bikinilla, jossa oli kolmion yläreunat ja poikamaiset alushousut. Hän muotoili uimapuku kerroksittain kultaisilla ja punaisilla kaulakoruilla ja rannekkeilla oikealla ranteellaan. Brunette anna hänen pitkät hiukset kuivana auringossa kun hän rentoutui altaan ääressä.

VIDEO: Katso Mary-Kate ja Ashley Olsen kasvaa ennen silmiään

 

Maria Kate and Ashley Olsen - 1
FAMEFLYNET-KUVAT

Hänen kaksoisinsä, Ashley, näytti tyylikkäältä mustana Eres-asusteena ja veti takaisin pitkät vaaleat säikeet, kun oli upotettu veteen.

Maria Kate and Ashley Olsen - 2
FAMEFLYNET-KUVAT

New Yorkin muotiviikolla New Ruusun New Collectionin uuden kokoelman debuutuksen jälkeen nämä kaksi muotikuuelaa nauttivat selvästi hieman ansaitusta R & R: stä ennen kuin heidät palaavat takaisin Yhdysvaltoihin.

RELATED: Mary-Kate Olsen näyttää hänen Amazing Equestrian taitoja Hamptons Classic Horse Show

Hyvännäköinen, Mary-Kate ja Ashley!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 4 =

map