Mary-Kate ja Ashley Olsen käynnistävät tuoksuja – jälleen!

Olsenin kaksoset taas käyttävät jälleenmestari-hajusteiden rooleja! Mary-Kate ja Ashley, dynaaminen duo Elizabethin ja Jamesin takana, käynnistää tammikuussa kaksi tuoksua korkean muotimerkin alla. Kaksosilloilla oli aiemmin hajuvesiväline omalla nimensä mukaisella kauneuslinjalla, mutta niiden uutuudet ovat nimeltään Nirvana White ja Nirvana Black – jotka on sijoitettu sopivissa kuvioiduissa flaconeissa. Mary-Kate ja Ashley mainitsivat eri merkityksiä sanaa “nirvana” luomalla tuoksuja eikä ansaitsessaan kunnioitusta eau d’Teen Spiritin kanssa. “Kaikki haluavat kokea nirvanaansa, Ashley ja minä ymmärrämme, että jokainen on erilainen, joten pyydämme Elizabethin ja Jamesin tyttöä,” Mikä on sinun nirvana? “Mary-Kate sanoi julkaisusta. “Nirvana on heijastunut Elizabeth ja James Nirvanan mehulle, pullolle, pakkaukselle ja kampanjan kuvaksi, ja olemme innoissamme jakaa sen”, Ashley lisäsi. Joten, mitä valaistuminen haisee? Se riippuu siitä, mikä polku valitset! Nirvana White on kukka-pohjainen tuoksu, jossa käytetään muistiinpanoja, kuten pioni, muguet ja musk, kun taas Nirvana Black on pörröinen violetti, vanilja ja santelipuu. Hanki sekä tuoksuja 75 dollaria Sepffan myymälöissä valtakunnallisesti ja sephora.com: lle tammikuun lopulla.

Katso muita julkkis hajusteita!

LISÄÄ: • Twins at Estee Lauderin Modern Muse Party • Row käynnistää käsilaukut • Mary-Kate ja Ashley Olsenin Bik Bok Collaboration

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map