Mary-Kate ja Ashley Olsen Full House Spinoffin “Bad Timing” -tapahtumasta

1980-luvun lopulla ja 90-luvun puoliväliin, Täysi talo oli perheen TV-klassikko. Monet meistä muistavat curlingta katsomaan sunnuntai maratoneja sitcomistä täydellisiksi setä Jessen rock-and-roll -musiikin ja Joey Gladstonein vitsejä.

Usko tai älä, se on ollut yli kaksi vuosikymmentä sitten Täysi talo meni pois ilmasta ja näyttelijöiden fanit eivät voi odottaa kiinni uutta spinoffin yhdistämistä, täydempi talo, kun se ilmestyy Netflixissä 26. helmikuuta.

Kuitenkin kaksi jäsentä alkuperäisestä valokuvista, Mary-Kate ja Ashley Olsen, eivät tule liittymään Täysi talo reunion hauskaa. Sen sijaan nyt vakiintuneet muotisuunnittelijat, jotka pelasivat Michelle Tanneria näyttelyssä vuosina 1987-1995, ovat päättäneet istua tämän monista syistä.

Tällä viikolla Ihmiset kansi-tarina, tuottaja Bob Boyett kertoi lehteä, että monien vuosien poissaolon jälkeen Ashley Olsen hylkäsi tarjouksen, sanoen, että hän ei tunne olonsa mukavaksi kameran edessä.

Lisäksi näyttelyn tuotanto olisi ristiriidassa kaksoissuunnittelun aikataulun muotiviivojaan, Elizabeth ja James ja The Row, Boyett sanoi. “Ajoitus on niin huono meille”, Mary-Kate kertoi Boyettille.

Näyttely pelasi 29-vuotiaiden kaksosten todellisesta elämästä ja osoitti heidän poissaolonsa näyttelystä Michelle Tannerille hänen muotivalio-imperiumistaan ​​New Yorkiin.

Koko House People Cover

RELATED: Mary-Kate Olsen näyttää upealta ensimmäisestä häämekon ulkonäöstä

Ja niin, vaikka olemme surullisia sanomme, ettei Michelle Tannerillä ole mitään klassikkoa “Sinä sait sen, tyhmät” tai “Sinä olet suurissa vaikeuksissa” cast on on-point ja valmis ottamaan katsojat alas muistin kaistaa.

Mitä muusta Täysi talo miehistö tuntuu kohti kaksoset poissaolosta spinoffista? He kertoivat Ihmiset että he ymmärtävät, miksi Olsens olisi haluton allekirjoittamaan.

“He ovat perheenjäseniä”, Dave Coulier kertoi Ihmiset. “Mutta luulen, että heillä on erilainen perspektiivi, kun me keräämme yhteen ja muistelemme, että he olivat vauvoja [tuolloin], joten he eivät jaa samoja samoja muistoja, en voi puhua heille, mutta ymmärrän, miksi heillä ei ole samoja tunteita kuin me kaikki. “

RELATED: John Stamos jakaa koskettavan viestin Mary-Kate Olsenille hänen häällisyydestään

Paljon enemmän Ihmisetyksinoikeudella täydempi talo käydä vierailulla ja haastatteluja valokuvilla, poimi kopio tämän viikon julkaisusta lehtikioskeihin perjantaina 8. tammikuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 + = 34

map