Markkinoiden parhaimmat HD-perustukset, luokittain

Instagramin nykypäivän digitaalinen ikä, seitsemän sekunnin videot ja tietysti itsekkyys, HD-säätiö tulee lähes yhtä tärkeäksi sosiaaliselle pelillesi kuin vahva Wi-Fi-yhteys ja riittävä akun käyttöikä. Pitkät kiitokset niiden kyvystä luoda ilmakuvioitu vaikutus useimpien korkean def-kameroiden alle, useimmat kaavat yhdistävät päällystettyjen pigmenttien ja ultra-nestemäisten kuvioiden käytön antamaan saumattoman viimeistelyn riippumatta siitä, kuinka lähellä sinä (tai poikaystävänne outoa stalkeria ex) Zoomaa kuvaa. Täällä me hajotimme viisi suosikki kaavaa tyypeittäin varmistaaksemme itsemäärät niin #Flawless, he ovat pakko tehdä suosittu sivu.

RELATED: Beauty from Concentrate: Miksi tarvitset säätiön keskittyä arsenalisi

Paras ihonhoidolle: Dior Capture Total Serum Foundation

HD Foundations
Kohteliaisuus

Mitä saat kun ylität tehokkaan anti-aging seerumin HD-pohjaan? Diorin Capture Totale kaava, tietenkin. Harkitse sitä perustana päivätyötä – emulsio on täynnä ainesosia, jotka on suunniteltu torjumaan ikääntymisen merkkejä, mutta tehokkaasti peittää pilkkuja ja värimuutoksia tuntematta raskaita tai asettuu mihinkään hienoon viivaan.

$ 82; nordstrom.com

Paras kuivalle iholle: Cargo HD Picture Perfect Liquid Foundation

HD Foundations
Kohteliaisuus

Vaikka säröillä olevat sivut saattavat löytää Cargon säätiön liian raskas, se on täydellinen kuivemmalle iholle, joka tarvitsee vähän ylimääräistä rakkautta. Kaava tuodaan brändin patentoituun moni- mineraalikompleksiin pitämään ihon hydratoituna luomalla pehmeä tarkennusefektin epätasaisten kappaleiden.

$ 36; ulta.com

 

Paras rasvaiselle tai akneelastalle: Smashbox Liquid Halo HD Foundation 

HD Foundations
Kohteliaisuus

Se etsii perusta rasvaiselle iholle ehdottomasti ei tule ilman sen haasteita – nestettä, joka kattaa tehokkaasti, pysyy paikallaan ja ei aiheuta odottamatonta katkoksia, on avainasemassa, mutta pääsemme yleensä takaisin Meat Loafin klassikkoon hyväksymällä ” kaksi kolmesta ei ole huonoa “mentaliteetti. Ei enää, Smashbox Liquid Halo -säätiön ansiosta. Kaava antaa lähes epämiellyttävän ilman ärsytystä edes kaikkein herkimmistä ihonhoidoista. Vieläkin paremmin, “Liquid Light Technology” antaa pois loistelan, joka todella toimii kanssa luonnollinen keskipäivän hehku rasvainen iho pyrkii saamaan.

$ 42; sephora.com

RELATED: Tämä säätiö ottaa Selfie-pelisi seuraavalle tasolle

Paras All-Around: Upota Ever Ultra HD Invisible Cover -säätiölle

HD Foundations
Kohteliaisuus

OG-luokka, Make Up For Ever kehitti HD-luokka vuotta sitten alkuperäisellä kaavallaan, mutta koska kaikki kamerat tekevät siirtymisen 4K-teknologiaan ensi vuonna, brändi on sopivasti valinnut klassikon päivittämisen, jotta #NoFilter -automaatit voisivat täyttävät heidän vaatimuksensa. Ultrakevyt kiilto ja pigmentit päällystetään aminohapoilla jäljittelemään oman ihon ulkonäköä hieman entistä virheettömämpi ja hyaluronihapon infuusio pitää ihosi hydratoituna ja lisää kulumista.

$ 43; sephora.com

 

Paras hinnoittelu: NYX HD Foundation

HD Foundations
Kohteliaisuus

Tulevaisuudessa 18 dollaria, NYX: n kaava toimii yhtä hyvin kuin sen korkeammat hinnoittelevat kollegat, sans tavaratalo hintalappu. Kehitettävän peiton ansiosta voit helposti saavuttaa sekä läpinäkymättömiä että läpikuultamattomia pinnoitteita ja liukua helposti sävytetyllä kosteusvoidetta.

$ 18; ulta.com

Aiheeseen liittyvä video: Olemme pakotettuja Charlotte Tilburyn Magic Creme

KUVAT: Paras neste-pohja 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 − 47 =

map