Marisa Tomei Spider-Manin “Sexy aunt May” -kilpailusta, Going Topless on Camera ja hänen kauneutensa salaisuuksia

Kun Marisa Tomeilta pyydettiin toistaa toukokuun täti äskettäin julkaistussa Spider-Man: Homecoming, hän ei ollut koskaan lukenut sarjakuvia. Joten kun hän ensin kiinnitti silmänsä Peter Parkerin huoltajaan, koska hän on perinteisesti vedonnut harmaatukkaiset, vanhukset ja ehkä viktoriaaninen, hän oli hieman yllättynyt. “Se oli vähän kuin, onko se tullut tähän?” Tomei, 52, kertoi Tyylissä päätoimittaja Laura Brown.

Mutta uudessa elokuvassa toukokuun täti on kuviteltu uudeksi nuoremmaksi, seksikkäämmäksi, korkealla vyötäröllä ja farkuilla pukeutuneella cool-tädellä – polarisoivasta päätöksestä, joka Twitterissä on saanut ylvästelemättä, suosionosoituksia ja sen varsinaista hashtagia: # SexyAuntMay.

Tämä ei ole ensimmäinen ikävä kyky, jota Tomei on pelannut. Kaksikymmentäyksi vuoteen hän tunnetusti noussut yläosaan näyttämässä stripparia Painija, joka sai hänelle Oscarin. “Ajattelin: Oi jumalani, mitä olen tehnyt? Olen alasti, jäädytetteni tatakseni pois joissakin luokkaretkissä! “Hän sanoi nauraen. “Mutta sen jälkeen naiset tulisivat luokseni ja sanoivat kiitokseksi … Näytti siltä, ​​että naiset tuntuivat marginaalisiksi tietyn iän jälkeen, ja tämä sai heidät tuntemaan näkyvän ja elinkelpoisen.”

Tomei puhuu Brownin kanssa täynnä toukokuun tätiä, hänen vanhin ystävänsä biz: ssa (Zoe Kravitzin kummimies!) Ja hänen ajaton kauneuden salaisuutensa.

Laura Brown: Kun sinut valettiin sisään Spider-Man: Homecoming, ihmiset eivät kyenneet ymmärtämään, että täti voi kuvata nuorena ja seksikkona. Miksi luulet, että faneja lukittuu laadulle, kuten ikä?

Marisa Tomei: He ovat rakastettuja hahmoja. Se on kuvakehitys itse sarjakuvien piirroksiin, ja se on kodikas. Mutta niiden tehtävä on edelleen sama. Sitä yritin pitää, ja mielestäni Marvel yritti pitää. Hän on edelleen kotona [valmistaja], hän silti välittää hänestä, ja hän on todella henkilö, jolla hän on intiimimpi. Kaikki olennaiset ovat edelleen olemassa.

LB: Miten rooli tuli? Miten metabolisoitat roolin, joka on käynyt läpi niin monta eri ihmistä ja iteraatiota?

MT: Kaikki tapahtui niin nopeasti, ja viikon sisällä [hankkimisesta] olin mukana projektissa. Huomasin, että toukokuussa on periaatteessa viktoriaaninen luonne. Hänellä on periaatteessa päivänvarjot, korkea viktoriaaninen kaulus, pieni pulla, ja ajattelin: Hän on eksentrinen, vanha laaja. Se oli vähän kuin, “Onko se tullut tähän?” Ja sitten ajattelin: “Tiedät mitä? Olen alhaalla sen kanssa! ” Marvelilla oli kuitenkin hyvin selkeä näkemys, joka vain toimi ja teki kaikki nuoremmat. Meillä oli paljon keskusteluja siitä, mitä hänen panoksestansa on Peter Parkerille, missä hän saa arvojaan – ja tietysti olin myös erittäin kiinnostunut korkean vyötärön housuista.

Marisa Tomei - 2
SONY PICTURES ENTERTAINMENT INC.

LB: Sinä sanoit, että se oli toukokuun täti sekoitettuna Tony Starkin kanssa. Mitä sinä valitsisit toukokuun aatona aseena – pitkät housut?

MT: Luulen niin! Luulen, että siellä on paikka Muurahaismies, Ajattelen myös. Haluan ristipölytyksen.

LB: Milloin olette tunteneet kaikkein fyysisimmät luottavat – ja vähiten?

MT: Tiedät, etten tunne niin suurta kehoani, ennen kuin tapasin ystäväni, kun taas 20-vuotiaissani, joilla oli rintoja, jotka olivat kooltaan samanlaisia ​​kuin minä, me olemme pienemmällä puolella. Ja minä näin, kuinka hän kantoi itsensä ja kuinka hän tunsi kauniin ja seksikkään. Se muuttui koko ajatteluni. Se muuttuu myös silti henkisen asennon mukaan, mielestäni. Sain todella sairas, kun ammuttiin Hämähäkkimies. En tuntenut niin hyvältä, koska en voinut todella käyttää, mutta se oli lopulta hieno.

LB: Olet sanonut, että olette luottavaisempia kehossasi, kun olet ikääntynyt. Totta?

MT: Minusta tuntui itsevarmemmalta ollakseni alasti näytöllä, kun olin vanhempana, ja olin iloinen, etten tehnyt sitä, kun olin nuorempi. Kun ihmiset sanovat, se on helpompaa, kun vanhukset menevät: se on heidän projekti, ei minä. Se palasi sanan projektioon – mitä ihmiset haluavat minulta ja yrittävät saada kaikki tuntemaan sen.

LB: Mitä rooleja ihmiset tunnistavat yleisimmin?

MT: Se on paljon, “isoäitini rakastaa sinua Kun maailma muuttuu,”Joka oli minun ensimmäinen työpaikka saippuaoopperassa jo kauan sitten. Sitten on paljon hyvää fingingiä [ Cosby Show spinoff] Eri maailma.

LB: Todellinen korkeatasoinen?

MT: Joo! Sitten on ihmisiä, jotka menivät naimisiin Positanon takia Vain sinä, ja he ovat kuin: “Menimme Amalfiin tämän elokuvan takia!” Ja siellä on yksinäisiä naisia ​​ja tietyn ikäisiä naisia, jotka ovat menossa Painija ja tuntuu hyvin uudestaan ​​seksuaaliselta tämän elokuvan takia.

LB: Mikä oli kyse elokuvasta, joka puhui heille?

MT: Olin melko yllättynyt itsestäni tuolloin. Ajattelin: “Oi jumalani, mitä olen tehnyt? Tämä on minun urani kuolema – olen alasti, jäädytetteni tatakseni Newarkissa. Tietenkin se oli päällikön elokuvantekijän kanssa, mutta se oli pelottavaa. Menin: “Miksi päätin tehdä tämän nyt?” Ajattelin, että sitä voitaisiin pitää epätoivoisena liikkeenä. Olin 44 kun tein sen, ja ajattelin vain, että hammas on vähän pitkä, jotta kaikki vaatteeni otettaisiin pois!

Mutta yllätys oli, että jälkikäteen naiset tulisivat luokseni ja kiitokset. Ajattelin: “Miksi kiittää minua? Mitä tämä tarkoitti heille? ” Useiden keskustelujen aikana näytti siltä, ​​että naiset tuntuivat syrjäytyksi tietyn iän jälkeen, ja tämä sai heidät tuntemaan näkyvät ja elinkelpoiset.

#TBT – Viime yönä #SpidermanHomecoming Premierissa. @spidermanmovie @marvel

Marisa Tomein (@marisatomei) yhteinen viesti

 

LB: Mikä reaktio on Serkku Vinny saada?

MT: Pienet tytöt tekevät hirvieläinten tapaturman tappamisen, ja se on ihan ihana. Ihmiset lähettävät pienet 5-vuotiaat kertomaan sen.

LB: Sinut valettiin Gloria Steinem HBO miniseries hänen elämänsä, joka on kehityksessä. Teet vielä sitä?

MT: Kyllä, se on ollut useita iterointeja, ja aiomme tuoda sen kotiin!

LB: Luulen tavallaan, että hän on aivan jokainen nainen. Hän osoittaa, että on hyvä rakastaa vaatteita – se ei heikennä mitään. Sinun ei tarvitse olla juliste joka minuutti päivässä.

MT: Hän on arvoitus. Se tulee olemaan haaste häntä vastaan.

LB: Luuletko koskaan hahmosi auttaaksenne pelaamaan todellisia tilanteita – kuten jos sinulla on neuvotella jotain tai nousta itsellesi?

MT: Ei, mutta ajattelen muita [oikeita] ihmisiä. Toisena päivänä minulla oli [keksiä vaikea] vastaus, ja jostain syystä olin kuin, mitä Salma Hayek voisi tehdä?

LB: Mitä hän tekisi?!

MT: Mielestäni hän on älykäs, mutta älykäs, huumorintaju.

LB: Kuka ovat kumppanisi yrityksessä, näyttelijät, joiden kanssa olet kasvanut? Kuinka vertaat kokemuksiasi, 30 vuotta urallesi?

MT: Lisa Bonet, hänen tyttärensä Zoe Kravitz – hän on minun kummitusni-Cree Summer, joka oli [Eri maailma]. Se oli alkuperäinen [miehistö], koska se oli ensimmäinen, hyvin näkyvä työni. Saippuaooppera olin päällä, Kun maailma muuttuu, Olin hieman päällekkäin Julianne Mooren kanssa, joten menemme pitkälle.

LB: Miten pääset yli turhamaisuuden näytöllä? Olipa hetki urasi aikana, kun olit kuin: “Okei, minä pudotan itsetietoisuuteni?”

MT: Kun olen pukeutunut ja luonteeltaan, en tunne sitä kovin. Se tulee todellisuudessa enemmän valokuviin. En pidä ottamasta kuvaa, koska se on vähemmän merkki. Ja sitten joukko, toivotte vain, että valaistus [on hyvä]. On aina mukavaa käpertyä elokuvateatteriin ja puhua varusmiehelle. Sinun täytyy tuntea valaistuksesi – yrität oppia vuosien varrella.

LB: Sinun ihosi on niin hyvä. Mitä teet sen hyväksi?

MT: Juon paljon vettä. Olen sisäpuolinen henkilö. Luulen, mitä syöt ja miten huolehdit itsestäsi [asioita]. Oli kauan aikaa oppia kuinka viettää aikaa [siitä]. Olen myös edelleen Cetaphil-henkilö, ja siellä on tämä orgaaninen linja Persephone LA: sta, jonka kosteusvoidetta käytän.

LB: Ja hiuksesi – väritteletkö sitä?

MT: Tietenkin värisin sitä! Kuka tietää, kun aloitin? Olin aina kuolla hiukseni eri värejä. Pidin siitä paljon. Nyt olen sopeutunut tähän lämpimään [ruskeaan sävyyn].

LB: Kuinka juhli viidettäkymmentä syntymäpäivääsi??

MT: Minulla oli puolue LA-tanssiryhmässä! Ja myös iso brunssi. Olen iloinen, että olen vielä tanssinut paljon. 

LB: Uskotko ikäsi pukeutumiseen? Kuinka tyylisi muuttuu elämäsi eri aikoina?

MT: Olen klassisimmista linjoista. Ja olen aina ollut vintage-henkilö, varma. Tykkään vielä mielelläni näitä aarteita. Mielestäni vähemmän – teen paljon puhdistusta kaappeistani viime vuosina, mikä tuntuu hyvältä.

RELATED: Kat Dennings ja Marisa Tomei Ota tyttöjen matka uusimmassa Kate Spadessä #MissAdventure Episode

LB: Onko ajatellut kunnianhimoa muuttunut viime vuosina? Voisit levätä laakereissasi ja hengittää, jos haluat.

MT: Ambition on erittäin mielenkiintoinen aihe. Asema on edelleen paikallaan. Minulla on vielä paljon intohimoa siitä, mitä teen, ja haluan jatkaa sen tekemistä, ja se vaatii jonkin verran kyynärpäätä rasvan liiketoiminnan näkökulmasta. Mutta olen myös sitä mieltä, että viime aikoina tuntuu siltä, ​​että voin sanoa: minä olen kuka minä olen. Olen mukavampi. Minulla on niin paljon kiinnostusta, ja merkin tekeminen ei todellakaan ole sen yläpuolella.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

90 − 85 =

map