Marion Cotillard kääntyy tänään 41: katso Starin muuttuvat ulkoasut!

Hyvää syntymäpäivää, Marion Cotillard! Oscar-palkittu näyttelijä, jonka vaivattomasti viileä ranskalaisen tytön tyyli kääntää punaisen maton päälle ja pois, kääntyy tänään 41: een. 

Cotillard otti Oscar-palkinnon hänen eeppisestä hahmostaan ​​Édith Piafista La Vie en Rose, ja hän on houkutellut fanit siitä lähtien. Hänen seuraava iso elokuvaprojekti on toisen maailmansodan draama, liittoutunut, jossa hän tähtää Brad Pittin rinnalla. 

Hän toimii, hän laulaa, hän jopa soittaa eri instrumentteja! Kaikkien hänen elokuva- ja muotihankkeidensa välillä Lady Diorin kasvot löytävät myös aikaa perheelleen. Oscar-palkittu tyyli-tähti ilmoitti juuri viime viikolla, että hän odottaa toista lastaan ​​Guillaume Canetin pitkäaikaisella kumppanilla.

On selvää, ettei lahjakkuutta ole pulaa tämän brunette kauneuden suhteen, emmekä voi odottaa, mitä muita luovia harrastuksia hän käsittelee tulevana vuonna! Juhli tähden syntymäpäivä katsokaa taaksepäin hänen kehittyvään tyyliinsä

RELATED: Marion Cotillardin muuttuva ulkoasu

VIDEO: Oscar-pukeutuminen: Marion Cotillard

Hämmästyttävä päivä, Marion!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 7 =

map