Mario Lopez A. C. Slaterin perinnöstä ja hänen allekirjoituksensa Mulletista

Hyvin harvat esitykset menevät televisiohistoriaan tavalla Tallennettu Bell teki. Sen lisäksi, että comedian tilanteet, upea valokuvakehys ja 80-luvun lopun ja 90-luvun alkupuolen välinen linja kävelivät, oli muutama oppitunti, esimerkiksi kofeiinipillereiden vaaroja ja että ei ole toivoa Dope. Erityisesti A. C. Slater oli yksi hahmo, jonka paita-aiheiset julisteet tapetti lastenhoitohuoneistamme ja joiden yhden linjasi on mainittu tähän päivään asti, mutta Mario Lopez ei tiennyt tuolloin, miltä ikonimainen hänen hahmonsa muuttuisi. “En ole koskaan odottanut sitä ollenkaan, tiedäthän?” hän kertoo Tyylissä. “Se oli vain niin hauska aika yleensä, me kaikki saimme todella hyvin, joten se oli mukava kokemus kaiken kaikkiaan.”

RELATED: Danielle Fishel Topanan parhaat hiusnopeudet

Lopez, joka on tehnyt kumppanuuden General Millsin kanssa koulupaketin kampanjahakuisesti, on kaksi omalla lapsellaan, ja vaikka hänen tyttärensä on nähnyt jaksot Tallennettu Bell, se ei oikeastaan ​​ollut hänen asiansa. “Tyttäreni ei ole kiinnostunut siitä!” hän kertoo meille. “Olen puhunut muiden ihmisten kanssa näyttelystä, jossa Mark-Paulin lapset ovat katsoneet sitä, Tiffanin tytär sanoo olevansa pakkomielle, mutta minun? Hän ei ole lauennut katselemaan sitä lainkaan.” Ajoittain me kuvaamme, varsinkin kun 90-luvun trendit (ja toivottavasti Buddy Band) jatkuvat uudelleen. Lopez myönsi, että hänen savuttuneilla Z. Cavaricci-farkuillaan ei olisi paluuta milloin tahansa pian – merkkinä aikoista, hän kutsui heitä – mutta kuvittelemme, että hänen allekirjoituksensa on valmis tekemään paluun. Ainakin, Williamsburgissa, Brooklyn-esque maailmassa. “Luulen, että kun olet pieni poika, niin sinä teet”, hän lisää. “Mutta voisinko palata sen takaisin? Tarkoitan, älä koskaan sano koskaan, mutta en ole ajatellut sitä.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − = 6

map