Mariah Careyn Twins olivat tähdet hänen Walk of Fame Ceremony

Mariah Carey on saattanut olla kunnia hänen Hollywood Walk of Fame seremoniaan, mutta hänen kaksoset Marokon ja Monroe olivat tapahtumien odottamattomat tähdet.

Neljä-vuotias Roc ja Roe adorably tappoivat esityksen pop-tähtiään keskiviikkona, jolloin laulaja sai tähtensä. Careyn hyväksymispuheen aikana Roc päätti, että hänellä oli jotain ilmaista yleisöä kohtaan. “Rakastan sinua äidistä”, hän sanoi, kun Carey, 45, antoi hänelle mikrofonin mukaan Ihmiset. Ei halua jättää pois, Roe toisti tunteen, kun hän sai pienet kätensä mikrofoniin. Ainakin he pitivät painopisteen äidillään!

“Parasta mennä läpi, ennen kuin lapset haluavat tulla ylös ja puhua taas!” Carey vitsaili yleisölle.

Huolimatta eräistä improvisoituneista esityksistä – Rochilla on harhahdus kerrallaan – Carey oli innoissaan saada lapsensa (isä Careyn entinen Nick Cannon) siellä juhlimaan hänen kanssaan. “Heidän ollakseen täällä oli kaikkea, olen niin nöyrä ja kiitollinen”, hän kertoi Ihmiset.

Mariah Carey Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame
Jason LaVeris / FilmMagic

RELATED: Peek Inside Mariah Carey’s $ 10,000-päivän kesäloma

Viisi kertaa Grammy-voittaja, joka toi kuohuviiniä musta Yousef Aljasmi mekko, jakoivat myös valokeilun hänen adoring fanit, jotka tunnetaan karitsoja. “Todellakin, sinä sulat sydämeni, sinä saat minut itkemään, ja siksi pidät aurinkolasillani, mutta en voi kiittää sinua tarpeeksi.” Tämä on valtava kunnia. ” Carey jakoi useat erikoispäivän valokuvia Instagramissa:

Kiitos kaikille maakunnille. Olet paras !! Minä ❤️ sinut ääretön. #hollywoodwalkoffame

Kuva, jonka Mariah Carey (@mariahcarey) on kirjoittanut

Juhli päivä ⭐️ #hollywoodwalkoffame

Kuva, jonka Mariah Carey (@mariahcarey) on kirjoittanut

Uskomaton päivä. Kiitos #lambs #lambily ja kaikki, jotka tekivät sen tapahtua. ⭐️ #star #hollywoodwalkoffame

Kuva, jonka Mariah Carey (@mariahcarey) on kirjoittanut

“Heartbreaker” laulaja on vielä enemmän viikonloppuna. imperiumi yhteistyökumppani Lee Daniels ilmoitti seremoniassa, että honoree esiintyy osuma-kauden toinen kausi. Suuri kysymyksemme on: Will Roch ja Roe ovat tulokas?

KUVAT: Mariah Careyn muuttuvat ulkoasu

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 + = 55

map