Mariah Careyn “All I Want For Christmas Is You” on lopulta Top 10-laulu niin kyllä, hän on Holiday Queen

Luulisi, että kappale, joka on niin suosittua kuin “All I Want for Christmas Is You”, on käyttänyt paljon aikaa parrasvaloissa?

No, totuus on se, että se ei ollut saanut ansaitsemaansa tunnustusta – tähän asti.

Tällä viikolla olemme oppineet, että 23 vuotta sen jälkeen, kun Mariah Carey julkaisi osuma lomatuhan vuonna 1994, se sai lopulta merkittävän musiikkiteollisuuden kunnioituksen laskeutumalla nro 9 pisteessä MainostauluHot 100-kaavio.

Kaikki I want for Christmas Is You
Kohteliaisuus

Kuinka Carey, kiistaton joulun kuningatar, tuntee kunnia? “Tämä on niin upea joululahja!” Hän kertoi Mainostaulu. “Lauluntekijänä minusta tuntuu niin kunnia saada tämä kappale saavuttaa Mainostaulu[Hot 100] top 10 ensimmäistä kertaa. En todellakaan ole koskaan ajatellut, että puhumme tästä, mutta olen niin kiitollinen jokaiselle, joka omaksuu tämän laulun osana lomaa. “

Hän lisäsi: “Se todella lämmittää sydämeni, ja olen ylpeä tästä laulusta, jonka kirjoitin pohjimmiltaan lapsena minun pienellä Casion näppäimistöllä.”

Mariah Carey
James Devaney / WireImage

RELATED: Kim Kardashianin joulumallit ovat niin kauheita kuin odotatte

Careylle tämä merkitsee 28. hilloa Hot 100 Top 10: ssä. Vuodesta 1994 lähtien hän jatkoi juhla-laulua juhlavuoden aikana aina aina huikeisiin asuihin, kun hän osuu lavalle. 

Maanantaina hän meni Instagramiin lähettämään fanit makealle lomaviestille. “Hyvää joulua #lambily .. kiitos siitä, että tulit ulos ja tekin niin juhlava!” Hän kuvailee kuvaa itsestään poseeraa syöksyvän punaisen näköisen hänen joulukuusi.

Hyvää joulua #lambily .. kiitos siitä, että tulit ulos ja tekin niin iloiseksi! ���� #backstage #moments #vegas #AIWFCIY

Mariah Careyn (@mariahcarey) yhteinen viesti

“Se on kausi! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 + = 56

map