Mariah Careyllä on uusi joululahja – kuuntele sitä täällä

Viime maaliskuussa uutiset murtautuivat, että Mariah Careyn rakastettu loma “Every I Want for Christmas Is You” muutettaisiin samaan nimekkeeseen. On sanomattakin selvää, että olemme olleet kiireisiä suunnitella joulua 2017 siitä lähtien – Mariahissa maailma on vähemmän loma kuin ympärivuotinen mielentila.

Tänään odotus on lähes ohi – animoitu elokuva Mariah Careyn kaikki mitä haluan jouluksi Oletko, joka seuraa “Little Mariah” (ja hänen hämmästyttävät silmäripset) hänen pyrkimyksissään ottaa pentu, on saatavilla digitaalisesti ja DVD: llä ja Blue-ray: llä 14. marraskuuta.

Mutta vain siinä tapauksessa, että et voi odottaa, Viihde tänä iltana julkaisi yksinoikeuden clip, joka sisältää joulun kuningattaren UUSI joululaulun katkelman! Diva’s pian hitsauksen aihe on jotain, mitä voimme kaikki ratsastaa takana: SNOWMEN. Frosty on hallitsinut markkinoita liian pitkään!

Kuuntele Careyn uutta laulua “Lil Snowman” alla olevassa videossa.

Emme voi odottaa kuunnella joulua yksin täysillä! Siihen asti räjäytämme Careyn 1994-klassikko toistuvasti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 + = 90

map